Gözü Dışarıda Olan Kocalar İçin Okunacak Dualar?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Eşime karşı duyduğum öfke ve kırgınlığı kalbimden at . Beni rahatlık, güç ve bilgelikle kuşat. Aşkını bana, eşime ve evliliğime dök. Beklememe yardım et
Bazen insanlar bana şunu soruyor:  “Evliliğimi kurtarmak için ne dua edebilirim? Hangi sözler eşimi geri getirecek? Sorunlu bir evlilik için dua var mı?”

Bazen dua etmek zordur . Eğer Özellikle ne diyeceğimi bilemiyorum , sen gücüm yok ve açıkçası sen emin bir fark yaratmak için gidiyor o değil ...

Belki dindar biri değilsin ama hayatına tekrar barış getirmek için elinden gelen her şeyi kavradın … bu da senin için.

Şu anda büyük resmi göremiyoruz. Ama bir gün, yapacağız. Ve her şeyin bizim iyiliğimiz için nasıl sonuçlandığını bir kez daha göreceğiz. Senin için her şeyi bir gecede düzeltecek sihirli kelimelerden oluşan bir karışımım yok. Kimse yapmaz.

87 Fatiha, 3 İhlas ve 1 Fatiha okunuyor sonra şöyle dua ediliyor:
Bu okuduğum Fatihalar hasıl olan sevabı Hz. Muhammed Aleyhissalamın ruhuna Abdül Geylanı Hazretin ruhuna bağışladım. Bunların yüzü hürmetine aramızda muhabbet et. La İlahi İllallah birsin Muhammed Resullullah nursun yüzbin Ayetl Kürsü kocamın dört bir etrafında dursun evini ev bilsin benide karısı bilsin.
1 bardak suya veya 1 sürahi su okunuyor. sonra sudan alıp eşinizin elbiselerine serpin ve kalan suyu damacanaya ilave edin o sudan sürekli içsin. çok tesirli. denenmiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak