Öğrenci Burs Başvuru Dilekçesi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

EK-1
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10 uncu maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanmıştır.
Millî Eğitim Bakanlığı ile Türk Eğitim Derneği ve Türk Eğitim Vakfı arasında imzalanan Depremden Etkilenen Çocuklara Burs Desteği Sağlanmasına Yönelik İş Birliği Protokolü kapsamında öğrencinizin; Türk Eğitim Derneği ve Türk Eğitim Vakfı tarafından verilecek eğitim bursundan faydalanabilmesi için, kişisel verilerinin Türk Eğitim Derneği ve Türk Eğitim Vakfı ile paylaşılması amacıyla 6698 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin birinci fıkrası gereği ilgili kişinin “açık rızasının alınması” şartına dayalı olarak otomatik veya otomatik olmayan yolla işlenecektir.
Kurumumuz ile Türk Eğitim Derneği ve Türk Eğitim Vakfı arasında paylaşılan kişisel veriler, sadece hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuatı gereği talep edilmesi halinde adli makamlara / ilgili kurum ve kuruluşlara aktarılacaktır.
Söz konusu Kanunun “İlgili kişinin hakları”nı düzenleyen 11 inci maddesi kapsamındaki taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Millî Eğitim Bakanlığının Atatürk Bulvarı No:98 Bakanlıklar-Çankaya/ANKARA adresine yazılı olarak iletebilirsiniz.

AÇIK RIZA ONAYI

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında tarafıma gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bu doğrultuda, ....................... Okulunda öğrenim gören .........................................T.C. Kimlik Numaralı velisi/birinci derece yakını bulunduğum .................................................adlı öğrencinin Millî Eğitim Bakanlığı ile Türk Eğitim Derneği ve Türk Eğitim Vakfı arasında imzalanan Depremden Etkilenen Çocuklara Burs Desteği Sağlanmasına Yönelik İş Birliği Protokolü kapsamında eğitim bursundan faydalanmasına ve kişisel verilerinin işlenmesine ve paylaşılmasına

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak