İcra Takibine Nasıl İtiraz Edilir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

...........................… İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NE
 
DOSYA NO                       : 202.../… Esas
İTİRAZDA BULUNAN :
VEKİLİ                              :  Av. ….
ALACAKLI                      :
VEKİLİ                             :
KONU                              :  ....................… İcra Müdürlüğünce müvekkile tebliğ olunan  …/….. Esas takip numaralı takibe ve ödeme emrine itirazlarımızın sunulmasıdır.
AÇIKLAMALAR
Müvekkil hakkında yukarıda esas numarası belirtilen dosya ile icra takibi başlatılmış olup ödeme emri tebliğ edilmiştir. Alacaklı tarafın icra takibine dayanak olarak göstermiş olduğu .................................... olup müvekkil borçlunun asıl borcu .......................... TL iken bir sıfır eklenmek suretiyle .................. TL gibi gösterilmiştir. Müvekkil borçluya tebligat yoluyla tebliğ edilen ödeme emriyle talep edilen .................. TL miktarındaki tutar hukuka aykırı olup müvekkilin böyle bir borcu bulunmamaktadır. Müvekkilin borcu ..........................TL olup bunun dışında kalan .................TL’ye, borca, ferilerine ve buna ilişkin işlemiş faize açıkça itiraz etmekteyiz.
Yukarıda izah ettiğimiz nedenlerle; müvekkil hakkında başlatılan icra takibinde ................... TL’ye ilişkin ödeme emrine, işlenmiş faize, ve takibe ilişkin diğer tüm ferilere itirazlarımızın arzı ile işbu icra itiraz dilekçesi kapsamında borcun.................. TL’lik kısmına ilişkin icra takibinin durdurulmasına karar verilmesini saygıyla talep ederiz…/……/……
İtirazda Bulunan Borçlu Vekili


 
www.resmievrak.com 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak