Yurtiçi Geçici Görevlendirmelerinde Yolluk Ödenecek mi?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bilindiği üzere; Kurum ve Okullarımızdan gelen Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu talepleri MEBBİS Ödenek Takip Modülü - Görev Yolluk İşlemleri alanından yapılmaktadır. Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu için ödenek talep edilirken yanlış yüklenen belgeler, yüklenmeyen belgeler yada yüklenen belgelerde yapılan yanlışlıklar nedeniyle kurumlarımızda görev yapan personelin yolluklarının ödeneğe dönüştürülmesinde sıkıntılar yaşanmaktadır. Yolluk konusunda mağduriyet oluşmaması için kurumlarımız talepte bulunurken; 6245 sayılı Harcırah Kanununa göre yolluk ve yevmiyelerinin Genel Müdürlüğümüzce veya kurumlarınca ödeneceği belirtilen bir görev onayı (Kaymakamlık, Valilik, Genel MüdürlükOluru) bulunması.
Görev onayında yolculuk şeklinin (kara/hava/demiryolu) belirtilmesi. Yurtiçi geçici görev yolluk çizelgesinde yolluk talep eden ve onaylayanın imzasının bulunması.
Bu belgeler haricinde belge yüklenmemesi.
Her bir yolluk talebi için ayrı ayrı görev onayı ve çizelge eklenmesi. Herhangi bir sebepten dolayı reddedilen veya düzeltmeye gönderilen yolluk taleplerinin açıklama kısmına göre düzeltilerek tekrar gönderilmesi, düzeltme yapılmadan tekrar gönderilmemesi hususlarına dikkat ederek talepte bulunulması gerekmektedir.
 

 

Bilgilerini ve gereğini rica ederim.
Oğuzhan ÖZKAN
Bakan a.
Daire Başkanı 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak