Yıllık Ödenen Kredi Kartı Aidatları Geri Alınır mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Senelik olarak kesilen kredi kartı aidatları geri alınır mı? Kredi kartı aidatları nasıl geri alınır? Kredi kartı aidatını geri almak için neler yapılmalı? Bankalar her sene kredi kardı aidatı adı altında müşterilerinden belirli miktarda para kesintisi yapıyorlar. Kredi kartı aidatı ödeyen ve ödediği bu parayı tekrar almak isteyen müşteriler, bu duruma bir çözüm yolu aramakta. 
Bankaların müşterilerinden senelik olarak kestikleri aidat ücretleri kesinti yapıldıktan 2 ila 3 gün içerisinde tekrar geri alabilirsiniz. 
İlk başta yapmanız gereken şey, ücret kesildikten sonra bankanıza bunun tarafınıza iade edilmesiyle ilgili olarak talep açmak olmalıdır.
Bu işlem sonucunun ardından, e-Devlete giriş yapıp, e-devlette arama kısmına hakem yazıyorsunuz. Karşınıza çıkan  "Türkiye bankalar birliği bireysel müşteri hakem heyeti" kısmını seçiyorsunuz. Karşınıza çıkan devam kısımlarını tıklayıp, sağ kısımda bulunan yeni başvuru tuşunu tıklıyorsunuz.
Karşınıza çıkan bilgilendirme kurallarını okuyup devam ediyorsunuz. Devam ettikten sonra karşınıza bir form çıkacak. Formda ilgili alanları dolduruyorsunuz. Söz konusu bankayı seçip, bankaya başvuru tarihine ==> bankaya iade talebinizi ne zaman yaptıysanız onu seçip,

konu işlemin meydana geldiği tarihe ==> kredi kartı ekstrenizde bu ücretin hangi tarihte kesildiyse o tarihi seçip,

özet kısmına talebinizi dile getireceksiniz.  Özet kısmına şu tarihte kartımdan yapılan kart ücreti iadesini geri istiyorum tarzda cümle yazıyorsunuz.

Bu cümleden sonra karşınıza çıkan soruları cevaplayıp ,karşı taraftan cevap bekliyorsunuz. Bu süre siz başvuru yaptıktan en az bir haftalık bir süre içerisinde gerçekleşmektedir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak