Ücretli Öğretmenler Doğum Parası Alıyor mu?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ücretli öğretmen doğum parası alabilir mi? Ücretli öğretmenlere de doğum parası veriliyor mu? Kimler doğum parası alabilir? 2022 Yılı itibariyle doğum parası ne kadar? Doğum parası alma şartları nelerdir? 
 

Ücretli öğretmenler gerekli şartları yerine getirdiği takdirde, doğum parası alabilirler.
 

Doğum parası almak için ilk şart, 90 günlük primi doldurmaktır. 90 Günlük primi dolan öğretmenler, doktorlarından alacakları raporu, okul idaresine teslim edecekler. 

Eğer bu konuda idare size doğum parası verilmediği bilgisini paylaşırsa, 170'i arayarak haklarınızı öğrenebilirsiniz. 
 

Bu sene için doğum parası, "12 Bin TL" civarındadır. 

Ayrıca 32'nci haftalık gebeliğe sahip olan ücretli öğretmenler, bir yıl içinde 90 günlük primlerini doldurdularsa, çıkışları verilmeden doğum iznine de ayrılabilir. 

Anahtar Kelimeler:
Doğum Parası Alıyor Muücretli öğretmenÜcretli öğretmen Rapor Parası HESAPLAMA2022 Doğum Rapor Parası Ne KadarÜcretli öğretmen Doğum Parası Ne Kadar YorumlarÜcretli öğretmen Doğum Parası HESAPLAMAKadrolu öğretmen Doğum Parası Alır MıSözleşmeli öğretmenler Doğum Parası Alır MiÜcretli öğretmen Doğum Izni YönetmeliğiÜcretli Öğretmenler Doğum Parası Alabilir MiÜcretli öğretmen Doğum Yardımı Alabilir MiÜcretli öğretmen Doğum Parası Alabilir MiÜcretli Öğretmenlik Bilgi Paylaşımı PlatformuÜcretli öğretmenlerin Analık ödeneği HakkıÜcretli Öğretmenler Doğum Rapor Parası Nasıl AlırÜcretli öğretmenler Doğum Parası Alabiliyor MuDoğum Parası Almak Için Ne YapmalıDoğum Parası Hangi şartlarda Alınmazücretli öğretmenin Doğum Parası Alma Hakkı Varmıücretli öğretmenler Doğum Izni Alabilirmiücretli öğretmen Doğum Parasından Yararlanıyormuücretli öğretmen Doğum Parası AlabilirmiDoğum Parası Alma şartları NelerdirDoğum Parası Almak Için Ne Yapmak GerekiyorDoğum ParasıDoğum Parası Alma şartları Neler2022 Yılı Doğum Parası Ne Kadar2022 Yılı Doğum IzniÜcretli Öğretmenler Doğum İzni Ücreti Alabilir MiÜcretli Öğretmen Doğum İzni Parası Alabilir MiÜcretli Öğretmen Doğum İzni Parası Alabilir Mi ?Ücretli öğretmen Doğum Iznine Ne Zaman AyrılırÜcretli öğretmen Doğum Iznine Ne Zaman Ayrılır?Bayan öğretmen Doğum Parası Alır MıBayan öğretmen Doğum Parası Alır Mı?Ücretli öğretmen Rapor Parası Alabilir MiÜcretli öğretmen Rapor Parası Alabilir Mı?2022 Doğum Parası Ne Kadar2022 Doğum Parası Ne Kadar?Ücretli öğretmen Doğum ParasıÜcretli Öğretmenler Doğum Parası Alıyor MuÜcretli Öğretmenler Doğum Parası Alıyor Mu?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak