TELEGON NEDİR?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

       Böyle bir genetik kalıtım sistemini keşfeden Avustralya'daki New South Wales Üniversitesi'nden Profesör Russell Bondurianski şunları söyledi: "Geleneksel bilim, babanın DNA'sının çiftleşme sırasında yalnızca fetüs gebe kaldığında iletildiğini varsayıyor, ancak biz sürecin çok daha uzun olduğuna inanıyoruz. daha karmaşık."  2014 yılında yaptığı araştırma, kadının önceki partnerleriyle sürekli olarak ilişkili olduğunu gösterdi.  Eğer yavru ikinci bir "eş" ile tasarlandıysa, o zaman çocuğun büyüklüğü babaya değil, önceki "sevgiliye" bağlıydı.
      Profesör, erkekten dişiye aktarılan "uzun süreli kimyasal elementlerin" bu etkisinin evrim sürecinde geliştiğine inanıyor.  Dişinin vücudu, önceki tüm partnerlerin DNA'sını depolar ve en iyilerini “seçer”, onları yavruların içine yerleştirir - bu, gibonlar, şahinler ve meyve sinekleri çalışmasında izlendi.  Dişileri, bu dişilerin daha önce yavruları doğurmadan kısa süreli “evliliklere” girdiği türün en güçlü erkek temsilcilerinden son “koca” “bonuslarından” yavrulara geçti.
    "'TELEGONY' olarak adlandırılan teori yeni değil - diyor bilgi.  - Antik Yunan filozofu Aristoteles tarafından önerildi.  "TELEGONİ" kelimesi, "babasından uzakta doğmuş" Yunanca ifadeden gelir ve Odysseus'un efsanevi oğlu Telegon'un efsanesine atıfta bulunur.  Bu efsaneye göre Odysseus tesadüfen mahvolmuş ve kendisinden uzakta doğan bir oğlunun cehaleti.  Eski zamanlarda boşanmış çarların evliliklerinin yasaklanmasının nedenlerinden biri haline gelen bu teoriydi.  Kadının vücudunun eski kocasıyla ilgili bilgileri çocuklara aktardığı ve böylece kralın mirasçılarının "saf kan olmadığı" varsayıldı.
      Güvercinlikler veya köpek sahipleri bilir: eğer safkan olmayan bir erkek bir dişiyi "şımartırsa", o zaman, yavru doğmamış olsa bile, safkan bir erkekle çaprazlandığında dişi artık "seçkin bir yavruya" sahip olmayacaktır.
      Sovyetler Birliği'nde, TELEGONY geçen yüzyılın altmışlı yıllarında hatırlandı.  1958 Dünya Gençlik Festivali'nden dokuz ay sonra Moskova'da birçok siyah bebek doğdu.  Çok az kişi buna şaşırdı ve yeni doğanların çoğu yerel yetimhaneleri hemen yeniledi.  Ancak Moskova'daki bazı ailelerde birkaç yıl sonra beklenmedik bir şekilde doğmaya başladı ... Zenci.  Aynı zamanda, talihsiz anneler, birkaç yıl önce Afrika'dan bir misafirle bir festival sırasında ilk cinsel ilişkilerini kurduklarını ve yıllar sonra aldatmayı bile düşünmedikleri beyaz kocalarından bir çocuk doğurduklarını itiraf ettiler. ...
       Çok sayıda araştırma sonucunda, Telegonia etkisinin insanlar için olduğu kadar, yüksek düzeyde organize olmuş tüm biyolojik türler için de geçerli olduğu bulundu ... Bir çocuk anlayışından önce annesi ile bir veya daha fazla partner arasındaki cinsel ilişkiler geldiyse, onun babası, sonra yeni doğan da eski sevgililerin annesinin kromozom setinin unsurlarına sahipti.  Aynı zamanda, sonuç doğum kontrol ilaçlarının kullanımından etkilenmedi ...
       TELEGONY'ye dayanarak, bazı genetikçiler bir kadının yavruları üzerindeki belirleyici etkinin ... onun ilk erkeği olduğuna inanmaya meyillidir!  Tabii ki, bu yönde ek araştırmaya ihtiyaç duyan uzmanlar haklıdır.  Ancak yine de, telgraf, kız ilk erkeğinden hamile kalmamış ve sonunda başka biriyle mutlu bir şekilde evlenmiş olsa bile, yine de TAM OLARAK İLK ADAM OLDUĞUNU VE ÇOCUĞUN BABASI ... (enerji gen havuzu)etkisi altındadır..
***
***
 (L. Dmitrieva'nın "Sabah Yıldızı Mesih'in Elçisi ve Shambhala Öğretilerinin Işığında Öğretileri" kitabından uyarlanmıştır. Cilt 5, sayfa 347, site secretdoctrine.ru)
.
Alıntı
İbrahim Halil Akcha 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak