Sözleşmeliden Kadroya Geçiş Nasıl Olacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sözleşmeli olarak çalışanların kadroya geçişi nasıl olacak? Sözleşmeliden kadroya nasıl geçiş yapılır? Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçişi nasıl yapılacak? Sözleşmeli öğretmenin kadroya geçişi, nasıl yapılacak? Sözleşmeliden kadroya geçiş süreci hakkında detaylar nelerdir? Sözleşmeli öğretmen kadroya geçmek için nereye başvuru yapacak.

Yapılan son düzenleme ile birlikte, 22 Kasım 2022 tarihinden önce sözleşmeli olarak göreve başlayanlar, kadroya geçirilecek.

Sözleşmeliden kadroya geçiş için her hangi bir bekleme süresi olmayacak. Bekleme süresi olmadan şartları yerine getiren memurlar, doğrudan bulundukları kurumlarda memur kadrosuna geçebilecek. 

 Bu kapsamdakilerin, memurluğa geçmelerinin ardından 1 yıl süreyle aynı kadroda çalıştıktan sonra tayin hakkını elde edebilecekler.
Peki Sözleşmeli öğretmenler kadroya geçmek için, nereye ve nasıl başvuru yapacak? Sözleşemli öğretmenlerde kadroya geçecek mi?

Sözleşmeli öğretmenler bağlı bulundukları okul müdürlüğüne dilekçe verecek , verilen dilekçe de DYS'den insan kaynakları bölümüne gönderilecek .

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber