Seçim Görevli Ücretleri Ne Zaman Yatırılacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Seçimlerde görev alanların ücretleri ne zaman ödenir? Seçim görevli ücretleri hangi tarihte ödenir? Seçim görevli ücreti kaç gün sonra ödenir? Seçim görevlilerinin ücretleri hangi tarihte ödeniyor? Seçimde görev alanların en fazla merak ettiği konuların başında, ücretlerin ne zaman ve nasıl ödeneceği sorusudur. Detaylar haberimizde
 

Seçimlerde sandık kurulu başkanı ve üyesi olarak görev yapanlar ile seçim işlerinde görevlendirilenlere yapılacak tüm ödemeler, il ve ilçe seçim kurulu başkanlıklarınca kamu bankası ile yapacakları anlaşma kapsamında kendi adlarına açılacak vadesiz bir hesap aracılığıyla yapılır; hak sahiplerine kesinlikle elden ödeme yapılmaz.

Hak sahiplerinden hesap açtırılması istenmez, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını içeren resmî kimlik belgesinin bankaya ibraz edilmesiyle ödemenin yapılması sağlanır.

Ayrıca il ve ilçe seçim kurulu başkanlıklarınca banka şubeleri ile yapılacak olan anlaşma, banka tarafından herhangi bir kesinti yapılmasına izin verilmeyecek ve hak sahiplerinin gündeliklerini bankanın tüm şubelerinden alabilmelerine imkân tanıyacak şekilde yapılır.

Seçim görevli ücretleri ne zaman yatırılır?

Seçimde görev alanların ücretleri en az 3 ay içerisinde ödenecektir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak