Ramazan Bayramında Yasaklar Olacak mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ramazan ayına girmemize sayılı günler kaldı. Bu sene de geçtiğimiz sene olduğu gibi, korona salgını gölgesinde Ramazan ayı ve Ramazan bayramı geçireceğiz. 
Ülkemiz normalleşme sürecinde olduğu için, şu anda neredeyse her şey belirli düzeyde kısıtlamalı olsa da serbest durumda. Ancak son zamanlarda yaşanan vaka sayılarındaki korkutan artışlar, Ramazan'da yeni yasaklar ya da kısıtlamalar gelecek mi sorusunu akıllara getiriyor. 
Nisan ayında gidişata göre yeni önlemlerin alınması söz konusu. Özellikle vaka sayısı çok fazla olan illerde, Ramazana ve Ramazan bayramına göre yeni tedbirler alınması söz konusu. 
 22 şehir için kötüye gitmeye devam ederse, restoran ve kafeler yeniden paket servise geçebilir. 5, 6,7, 9, 10 ve 11. sınıflar için alınan yüz yüze eğitim kararı yeniden uzaktan eğitime çevrilebilir. Aynı zamanda bu iller için Pazar günleri sokağa çıkma yasağı getirilebilir. 

Bu şehirlerin hangileri olacağı ise, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ramazan bayramında her hangi yasak yada kısıtlama olup olmayacağı önümüzdeki süreçte vakalar göz önünde bulunarak gerçekleşecek. 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak