Punisher 3. Sezon Ne Zaman

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Punisher, 2 sezon boyunca Netflix tarafından yayınlandı ve diziye olan ilgi her ne kadar çok yoğun olsa da Netflix bir anda Punisher da dahil olmak üzere 4 farklı Marvel dizisini bazı sebeplerden dolayı iptal etmişti.  Hem Punisher’ın hem de diğer Marvel dizilerinin hayranları sayıca fazlaydı ve hepsinin bir anda iptal edilmesi Eminem de dahil birçok kişiyi kızdırdı.

Her ne kadar Disney+ platformuna geçiş yapmayacak karakterler arasında gösterilse de Punisher, söylentilere göre geri dönecek. Hatta Disney'in bu konuda hazırlıkları olduğu da belirtiliyor.

Punisher 3. sezonda kimler olacak?

Ne Marvel ne de Disney, Punisher’ın oyuncu kadrosu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Resmi bir açıklama gelmese de kadroda kimlerin olacağı konusunda birkaç tahmin var.

Jon Bernthal’ın dizide Frank Castle rolüyle göstermiş olduğu başarı konusunda tartışmaya gerek yok. Disney’in ya da Marvel’ın Frank karakteri için başka bir oyuncu seçmesi büyük bir hata olur, seçse bile bu seçime karşı tepki gösterecek binlerce kişi bulunuyor.

Dizinin 3. sezon çıkış tarihiyle alakalı henüz resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin ilk sezonu 2018 Kasım ayında, ikinci sezonu ise Netflix tarafından 19 Ocak 2019’da yayınlanmıştı. Yapılan tahminler 3. Sezon’un 2021 kışından önce yayınlanmayacağı yönünde. Hayranlar her ne kadar yeni sezon için son derece heyecanlı olsa da Punisher’ı görebilmek için biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor. Bunun nedeni ise elbette Netflix'ten Disney+'a geçiş.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak