Performans Görev Konuları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bir performans ödevi öğrencilere sorar herhangi bir öğrenme faaliyeti veya değerlendirmedir gerçekleştirmek anlama ve yeterlilik, bilgilerini göstermek. Performans görevleri, öğrenmenin kanıtı olarak hizmet eden somut bir ürün ve / veya performans sağlar. Öğrencilerden verilen alternatifler arasından seçim yapmalarını isteyen seçilmiş bir yanıt öğesinin (örneğin, çoktan seçmeli veya eşleştirme) aksine, bir performans görevi, öğrencilerin öğrenmelerini bağlam içinde uygulamaya çağıran bir durum sunar.
Performans görevleri, performansın öğretimin doğal odak noktası olduğu görsel ve sahne sanatları, beden eğitimi ve kariyer teknolojisi gibi belirli disiplinlerde rutin olarak kullanılır. Ancak, bu tür görevler her konu alanında ve tüm sınıf seviyelerinde kullanılabilir (ve kullanılmalıdır).
Performans Görevlerinin Özellikleri
Bir öğrencinin herhangi bir performansı bir performans görevi olarak kabul edilebilirken (örneğin, bir ayakkabıyı bağlamak veya bir resim çizmek), belirli ve farklı becerilerin uygulanması (örneğin, bir basketbol top sürme) ile bağlamdaki gerçek performanstan ayırt etmek yararlıdır ( örneğin, top sürme uygulamalı becerilerden biri olan basketbol oyununu oynamak). Bu nedenle, performans görevleri terimini kullandığımda, daha karmaşık ve özgün performanslardan bahsediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak