Okullar 17 mayıstan sonra açılır mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

C. 1-Açılır. 24 mayıs itibarıyla aynen tam kapanma öncesinde olduğu gibi seyreltilmiş 2 gün ve kalan günler canlı ders devam eder. Zira vaka sayılarındaki gidiş bu sonucu önümüze çıkarıyor.
S.2-İl içi, il dışı ve mazeret grubu yer değiştirme takvimi nasıl olur?
En geç 19 mayıs haftası açıklanacaktır-açıklanmalıdır. Ve gönül ister ki bu işlemlerin hepsi temmuz ayı sonuna kadar tamamlansın ancak gidişata göre bu işlemlerin tamamlanması ağustos ortasını bulabilir. Ancak ağustos ortasını geçmeyip ağustosun ikinci haftası itibarı ile en azından il içi ve il dışılar tamamlanmış olmalıdır ki geçen yıl ki keşmekesi ve çileyi hem bizler öğretmenler olarak yaşamayıp iki ayağımız bir pabuca girmesin. Hem de okullar eylülde açılınca öğretmen, idareci, öğrenci veli hasılı milli eğitimimiz ve vatandașımız sıkıntı yaşamasın.
S.3-Atamalarda önceden olduğu gibi sıra sistemi, sıramatik getirilemez mi ve normlar daha verimli şekilde düzenlenip örneğin emekli olacaklar da belirlenip o șekilde kurumlar açılamaz mı?
C.3-Atamalarda sıra sistemi getirilip sıramatik bir yıl boyunca şeffaf bir şekilde çalıştırılırsa herkesin gitmek istediği yere ulaşma ihtimali oldukça yükselir ve insanlar tekrar tekrar tayin istemek zorunda kalmazlar. Bu da hoşnutluğu ve kaliteyi artırır. Zira herkes gittiği yere isteyerek ve huzurlu bir şekilde varacağından orada daha uzun süre kalır ve öğrenciler de sık sık öğretmen değiştirmemiş olur.

Alıntı : Cafer Ersöz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak