Okul Öncesinde Aylık Aidat Ücreti Ödeniyor mu?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Okul öncesi okullarda, aylık aidat ödenir mi? Okul öncesinde aylık aidat ödenmesi yasal mı? Okul öncesinde aylık aidat ne kadar ödenir? Okul öncesinde aidat sistemi, geri mi geldi? Okul öncesinde aidat ödemeyen velilere, ne yapılmalı? Okul öncesi aidat sistemi ile , neler değişecek?
 

Milli Eğitim Bakanlığı, okul öncesi ve ilköğretim okulları için yönetmelik değişikliğinde bulundu. Yapılan yönetmelik değişikliğiyle birlikte, daha önce okul öncesi aylı aidat sistemi de tekrar geri geldi. Peki okul öncesi aylık aidat sisteminde neler değişti? Okul öncesi aylık aidat ödeme sistemiyle birlikte, neler değişecek? Detaylar haberimizde

Okul Öncesinde daha önce kaldırılan aylık aidat ücreti gelen talepler üzerine 14.10.2023 tarihli yönetmelik değişikliği ile geri geldi ve gelmesi iyi oldu.

Katkı payı çocukların okulda geçirdikleri süredeki temel ihtiyaçlarını, öz bakım süreçlerini ve eğitim programının uygulanmasını desteklemek amacıyla alınacak. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı başından geçerli olmak üzere 14.10.2023 tarihinden itibaren 10 gün içinde katkı payı tespit komisyonu kurularak katkı payının belirlenmesine ilişkin gerekli işlemler ivedilikle tamamlanacak.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak