Öğrencilerin Saygısını Kazanan Öğretmenler

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

İstatistikler  , insanların% 87'sinin öğretmenlerine çabalarına ne kadar değer verdiklerini söylemek istediğini buldu . Şans eseri, en az 15 tanesi bunu yapabilirdi. En havalı insanlardan başka bir şey olmayan eğitimciler hakkında hikayeler anlattılar.

Bright Side olarak bizler  bu hikayeleri sizlerle paylaşmak ve okul anılarınızı canlandırmak için buradayız. Ve bonus bölümünde harika öğrencilerden bahsetmeyi unutmadık.

Lisedeki İngilizce öğretmenim ödevimin nerede olduğunu sordu. " yapmayı unuttum" diye cevap verdim ve sınıfın geri kalanına "Siz neden onun gibi olamıyorsunuz? Bir bahane uydurmaya çalışmıyor, sadece bana yapmadığını söylüyor. " 
Öğretmenim o zamanlar çok başarılı ve oldukça popüler olan bir rock grubunda çaldı. Popüler olmadan hemen önce ayrıldı çünkü öğretmen olmak istiyordu. Çocuklara şöhret ve servet şansı öğretmeyi seçti ve pişman olmadı. 

Bir keresinde bir profesörün hileli sorulara inanmadığını söylemiştim. Profesör yardım etmeden öğrenciler kendilerini yeterince kandırırlar. Asla hileli sorular sormadı. 
Resim öğretmenim bir süre önce bir anket gönderdi ve evde renkli kalemler olup olmadığını sordu. Hayır dedim ve bugün biraz ön kapıma bıraktı.

Tarih öğretmenim her zamankinden daha fazla depresyonda olduğumu anladığında, ders yerine kütüphaneye gitmem için bana izin verdi. Hiç ağlamadı; Sadece biliyordu ve ona ihtiyacım olursa orada olacağını bildiğimden emin oldu. Garip çocuğa ne kadar değer verdiğini gösterdiği için onu çok sevdim. © tahitianhashish / Reddit
Epilepsi hastasıyım ve lise kimyasındaki finallerden kısa süre önce çok sayıda nöbet geçirdim. Bu çoklu nöbetler, o dönem sınıfta öğrendiğim her şeyi hafızamı mahvetti. Başarısız olan testten sonra, sınıfı geçmek konusunda utangaç oldum ve o da beni geçen bonus bir soru vermeye karar verdi. Bunu beklemiyordum ama bir öğretmenden empatiyi görmek güzeldi. 
Öğretmenim öğretirken fizikte gerçekten iyiyim, ancak bunu bir PDF'de hiç anlamıyorum. Bu yüzden öğretmenim anlamama yardımcı olmak için 4 dakikalık bir stop motion film yaptı.


Tarih dersine geç kalan herkes, ertesi gün bir sunum yapmak zorunda kaldı. Birden fazla öğrenci geç geldiyse, son gelen öğrencinin sunumu tutması gerekiyordu. Aynı kural öğretmene de uygulandı. Bir sabah 2 öğrencinin geç okula yavaşça koştuğunu gördük. Aniden döndüler ve tam hızda koşmaya başladılar. Arkalarında, ellerinde bir takım elbise ve evrak çantasıyla da son hızda koşan öğretmen vardı. Oldukça hızlıydı ama onları geçmeyi başaramadı. © bookworm1896 / Reddit
Üniversitenin ikinci yılında anneme kanser teşhisi kondu. Bir şekilde evde her şeyi yönetmeye, anneme bakmaya ve ödevlerimi bitirmeye alıştım. Neredeyse her gün geç kalıyordum. Bütün gece ödevleri tamamlamak, ertesi gün derslerde uyutmamı sağladı. Bir gün bu profesör beni ofisine çağırdı. Tamamen kızartılmayı bekliyordum, ama bana ödevimi verdi (tam not aldım) ve "Benim kızım yok, ama olsaydı, senin gibi bir tane olmasını isterdim" dedi. 
Basketbol, ​​voleybol, hentbol ve futbol turnuvaları düzenleyen, yerel çocuklar için 'olimpiyat oyunları' düzenleyen ve hafta sonları bize dans öğreten bir beden eğitimi öğretmenim vardı. Kendi başına. O basit bir öğretmenden daha fazlasıydı. 

Kaynak: https://brightside.me/search#gsc.q=teacher

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak