Nasıl Host Olunur?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Nasıl Host Olunur? Host olmak için hangi bölüme gitmek gerekiyor? Host olmak için şartlar neler? Hostes olmak için hangi okulu bitirmek gerekiyor?
Hostes olmak için gerekli şartlar, host olmak içinde geçerlidir.
Host olabilmek için bitirmeniz gereken bir bölüm olması gerekmiyor. En az lise mezunu bir kişi, görev yapacağı firmanın şartlarına göre host olabilmektedir. Her firmanın host ve hostes alımında farklı kriterleri vardır.

Bu duruma şöyle örnek verebilir? : Bir havayolu firmasında çalışmak için, yabancı dil ve askerlik şartı bulunurken, karayolu yolcu taşımacılığı yapan firmalarda bunlar aranmayabilir. 

Yabancı dil bilen, 30 yaşın altında ve askerliğini yapmış bir host adayı, havayollarında iş bulma konusunda daha şanslıdır.

Host olmak için gerekli ve en belirgin şartlar, başvuru yapacağınız firmaya göre değişkenlik gösterir. Bir çok havayolu firması, istihdam edecekleri hosteslere mesleki eğitim fırsatı sunmaktadır. Aynı zamanda üniversitelerin iki yıllık Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ön lisans programından mezun olarak da mesleğe adım atmak mümkündür.

Host olmak isteyen adaylar, görev yapacakları firmaların aradığı kriterlere göre hareket etmesi, en sağlıklısı olacaktır. 
 

Host maaşı ne kadar?
 

2023 Yılı itibariyle yeni başlayan bir host ortalama olarak ve görev yapacağı firmaya göre, 15.000 TL ila 21.000 TL arasında bir ücret almaktadır. Deneyimli olan host maaşları ise, 25.000 TL ila 35.000 TL değişkenlik gösteriyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak