Mülakatlarda Seni Neden İşe Alalım Sorusuna Verilecek Cevaplar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tecrübe eksikliğinizin lehinize çalışmasını sağlayın . Bunu bir güç olarak kullanın ve panele taze, hevesli, aç ve başlamaya hazır olduğunuzu söyleyin! Panelin bu işe olan tutkunuz ve şirketlerine ne kadar ilgi duyduğunuz için sizi işe almasını istiyorsunuz.

İşi yapmak ve harika sonuçlar elde etmek için beceri ve deneyime sahip olduğunuzu gösterin. ...
Takıma uyum sağlayacağınızı ve takıma harika bir katkı olacağınızı vurgulayın. ...
İşe almanın hayatlarını nasıl kolaylaştıracağını ve daha fazlasını başarmalarına nasıl yardımcı olacağını açıklayın.

İşverenlerin bir sonraki nedeni, “Seni neden işe almalıyız?” araştırmanızı yaptığınızdan ve işi anladığınızdan  emin olmaktır .

Başvurmadan önce iş tanımlarına bile bakmadıysanız, sizi işe almak istemeleri pek olası değildir. İşverenler, bir sonraki işlerinde belirli şeyler arayan ve iş aramalarında dikkatli olan bir iş arayan isterler. İstisna yok.

Bu nedenle işverenler, işlerine neden başvurduğunuzu soruyorlar. İşlerini araştırıp araştırmadığınızı veya rastgele başvuru yapıp yapmadığınızı bilmek istiyorlar.

İşe alım yöneticilerinin “Seni neden işe almalıyım?” diye sormasının son nedeni. sizi neyin farklı kıldığını , sizi bu iş için nitelikli yapan şeyin ne olduğunu, bu rolde neden iyi performans göstereceğinizi bilmek istiyorlar mı ?

Yani bu biraz övünme ve onları kendi üzerine satma şansın! Sizi bu rol için nitelikli yapan şeyler nelerdir? Ve eğer mümkünse, diğer adaylarda olmayan neye sahipsiniz?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak