Müfettişin Öğretmenlerden İsteyeceği Belgeler Neler?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Okula müfettiş gelmesi durumunda, öğretmenlerden istenecek belgeler nelerdir? Müfettişler neleri teftiş eder? Müfettiş habersiz gelip sınıfı teftiş edebilir mi?
Teftiş esnasında müfettişlerin öğretmenlerden isteyeceği belgeler şu şekildedir. Her öğretmen muhakkak bu belgeleri hazır etmek zorundadır.
Yıllık planlarınızın yapılmış ve tam olmasına özen gösterin. Bu planların sayısı, çıktı almaya kalkarsanız çok olacaktır. O yüzden planları düzenleyip, dijital ortamda (bilgisayar vb cihazlarda) muhafaza edebilirsiniz.

Okulda tek ve aynı zamanda müdür yetkili öğretmen iseniz resmi yazışmalara, bu yazışmaların dosyalanması ve muhafazasına dikkat edin.

Sınıf defteriniz mutlaka olsun, ve bu defteri yıllık plana göre mutlaka gün gün doldurun.

E okulda girilmesi gereken eksik bilgi varsa mutlaka bu bilgileri sisteme girin. Çünkü olası bir rehberlik veya denetim durumunda bu dediklerime öncelikli olarak bakılacaktır.

Anahtar Kelimeler:
Teftişte Istenen Belgeler Neleröğretmenlerin Ayarlaması Gereken Belgeler Neleröğretmenden Istenen Belgeler Neleröğretmenden Istenen BelgelerOkul Öncesi Müfettişin Istediği BelgelerOkul Öncesi Teftiş EvraklarıMüfettişlerin Rehber öğretmenden Istediği BelgelerOkul Idaresi Için Gerekli EvraklarTeftişte öğretmenden Istenen EvraklarMüfettiş öğretmene Ne YapabilirLiselerde Bulunması Gereken DosyalarOkul Kantin Dosyasında Bulunması Gereken EvraklarTeftişte İstenecek Belgeler İndirBakanlık Müfettişlerinin İlkokulları TeftişiTeftişte İstenen BelgelerOkullarda Tutulması Gereken Evrak Ve DosyalarÖğretmenlerin Hazırlaması Gereken DosyalarTeftiş Sırasında Istenen Belgeler NelerLisede Teftişte Branş öğretmeninden Istenebilecek BelgelerDenetime Gelen Müfettiş Öğretmenlerden Hangi Belgeleri İsterMüfettişlerin Teftişte İstedikleri BelgelerBranş Ve Sınıf Öğretmenlerinden Müfettişlerin İstediği BelgelerDENETİME GELEN MÜFETTİŞ ÖĞRETMENDEN HANGİ BELGELERİ İSTERTeftiş KuruluDenetlemeMüfettiş Hangi Belgeleri IsteröğretmenMüfettişin Istediği Belgeler NelerMüfettişin Denetleyeceği Evraklar NelerMüfettiş Derse Girip Dersi DenetleyebilirmiMüfettiş Hangi Belgeleri IsterMüfettiş Neleri DenetlerTeftiş Sırasında Istenen BelgelerTEFTİŞMüfettişMüfettişin Öğretmenlerden İsteyeceği Belgeler NelerMüfettişin Öğretmenlerden İsteyeceği Belgeler Neler?Müfettiş Hangi Belgeleri IstiyorTeftiş Sırasında Hangi Belgeler IsteniröğretmenMüfettiş Denetimi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak