MEBBİS IBAN Numarası Hatası Nasıl Düzeltilir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

MEBBİS IBAN numarası düzeltme? MEBBİS IBAN numara hatası düzeltme yolları? MEBBİS UBAN değişikliği sorunu? MEBBİS IBAN düzeltme işlemleri?

MEBBİS'de bulunan bilgilerin düzeltilmesine ilişkin MEB'den yapılan açıklama şu şekilde olmuştur?

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü "MEBBIS Sınav İşlemleri" ile ilgili 18.01.2019 tarihli ve 1300964 sayılı yazısından …


“ 2-KİMLİK BİLGİSİ VE IBAN NUMARASI HATALARI İLE İLGİLİ TALEPLER

Merkezi sistem sınavlarında görev alan ancak; kimlik bilgileri veya IBAN numarasında eksiklik veya hatalı olması sebebiyle sınav ücretini alamayan personele ait bu bilgilerin Genel Müdürlüğümüzce düzeltilerek ve sınav ücretinin ödenmesi talep edilmektedir.

Genel Müdürlüğümüzün MEBBIS modüllerinde personel özlük, kimlik, iletişim bilgileri ile IBAN numarası güncelleme gibi bir görevi ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Personel kendisine ait bilgileri kontrol etmek, yetkisinde olan bilgileri güncellemek, yetkisinde olmayan bilgilerin düzeltilmesi için ilgili birimlere müracaat etmekle yükümlüdür. Ayrıca milli eğitim müdürlükleri bünyesinde görev yapan MEBBIS yöneticileri de personele ait bu bilgileri güncelleme yetkisine sahiptir.

Böyle bir durum ile karşılaşıldığında; Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi tarafından MSS ücret tahakkuk programına tanımlanan "Ödemesi Geri Dönmüş Personel İçin İşlem" ekranından personele ait sınav görev ücret girişi ilgili il milli eğitim müdürlüğü tarafından yeniden yapılabileceğinden ayrıca bir yazışmaya gerek yoktur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak