Masumlar Apartmanı Dizisi ve Kitabının Özeti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kitapta öncelikle Han karakteri yok Han Tamamen kitap dışı eklenmiş bir karakter. Kitabımızdaki asıl karakterler Safiye, Gülben ve kardeşleri Neriman. Kitapta bu konu Masumlar partmanı olarak değil Çöp Apartman olarak geçiyor.

Masumlar Apartmanı'nın dizi ve kitap karşılaştırması

Artık hastalığından bıkan Safiye ve Gülben Psikoloğa gitmeye karar veriyor. Psikologta 3 4 seans geçiren Safiye yavaşyavaş sokağa çıkmaya başlıyor. Takıntısı da azalıyor. Kitapta bizi asıl şaşırtan Gülben oldu.

Gülben Psikolog sürecinden sonra iyileşir. Hatta öyleki yakışıklı birisiyle evlenir. Safiye ise tedavi olur fakat evlenmez. Safiye Gülben’in çocuğuna bakar.

Kitapta şöyle bir komik anı var Gülbenle ilgili. Gülben evlenir. Bir kaç sonra Gülben’in psikoloğa gittiğinden habersiz kocası tesadüfen aynı psikoloğa gelir. Karısının temizlik takıntısı olduğunu ve artık dayanamadığını işten güçten yorgun geldiğini bu durumun kendisini daha yorduğunu söyler. Buna bir çözüm bulunmasını bekler. Ancak psikoloğumuz durumun farkındadır ve Gülben’i ele vermez. Kocası Gülben’i bu huyundan vazgeçirmek için bir gün her tarafını çamura bulayıp eve gelir. Çamurlu kıyafetleri ve ayakkabısıyla kendisini yatağa atar. Gülben krizler geçirir ama ne fayda. Kocası Gülben’e bir daha temizlik takıntılı davranışlar sergilerse yine çamurlu kıyafetleriyle her tarafı batıracağını söyler. Çaresiz Gülben kabul eder ve bu sorunda böyle çözülür.

Kitapta Han Karakteri Yok Masumlar Apartmanı kitap özeti;

Masumlar Apartmanı'nın dizi ve kitap karşılaştırması


Kitapta Han karakteri dolayısıyla da İnci karakteri yok. Sanırım senaristler aşksız dizi olamayacağını düşünmüş olmalı ki Han karakterini ve aşkını diziye eklemişler. Aslında çokta güzel olmuş. Gerçektende Han olmasa dizi bu kadar tutar mıydı tartışılır. Şu an dizi reyting rekorları kırıyor. Tv8 de yine aynı kitaptan uyarlanmış Kırmızı Oda adlı dizide reytinglerde üst sırada. Toplumun artık zengin kız fakir oğlan klişeli dizilerinden bıktığı anlaşılıyor.

Birkan Sokullu – HAN 
Üç kız kardeşi ve hasta babasıyla yaşayan Han, kendi hayallerinden tamamen vazgeçmiş biridir. Yaşamı takıntılarla dolu ablaları ve işi arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışan Han’ın İnci ile tanışması onun için bir dönüm noktası olur.

Farah Zeynep Abdullah – İNCİ 
Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile birlikte yaşamaktadır. İnci’nin hayatı Han’la tesadüfen tanışması ve Masumlar Apartmanı‘na taşınmasıyla büyük ölçüde değişecektir.

Ezgi Mola – SAFİYE 
Han’ın ablası. Temizlik takıntısını, saplantılı ahlak anlayışını ve hırçınlığını annesinden miras almıştır. Ne kadar yıkanırsa yıkansın pislikten arınamadığına inanır.

Merve Dizdar - GÜLBEN 
Ailenin en sessiz, en göze batmayan ve hiçbir konuda fikri sorulmayan üyesidir. Bütün hayatını ablası Safiye’nin boyunduruğu altında geçirmiştir. Kimseden sevgi görmemiş olan Gülben, kurtuluşunu aşkta arar ve sıklıkla olmayacak hülyalara kapılır.

Alper Saldıran - UYGAR 
Uygar, İnci’yi geri kazanmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır.

Metin Coşkun - HİKMET 
Hikmet, evdeki kural ve düzenden kendini sorumlu tutmakta, Han ve Neriman’ın kendilerini kurtarmaları için onları desteklemektedir.

Anahtar Kelimeler:
Masumlar Apartmanı Dizisi Kitap Ve Kitabının ÖzetiMasumlar Apartmanı Dizisi Ve Kitabının ÖzetiMasumlar Apartmanı DizisiMasumlar Apartmanı Dizisi KitabıMasumlar Apartmanı KitabıMasumlar Apartmanı Dizisi Ve Masumlar Apartmanı Kitabının ÖzetiMasumlar Apartmanı Kitabının ÖzetiMasumlar Apartmanı Dizisi özetBirkan Sokullu – HANFarah Zeynep Abdullah – İNCİKitapta Han KarakteriEzgi Mola – SAFİYEMerve Dizdar - GÜLBENAlper Saldıran- UYGARMetin Çoşkun - HİKMET“MADALYONUN İÇİ” ROMANIMADALYONUN İÇİ ROMANIDR. GÜLSEREN BUDAYICIOĞLUMadalyonun İçiMASUMLARMASUMLAR APARTMANI ROMANIMasumlar Apartmanı Kitap özeti! İnci Nasıl ölüyorMasumlar Apartmanı Kitap özeti!İnci Nasıl ölüyorMasumlar Apartmanı Kitap özeti Ve Sonu Nasıl BitiyorMasumlar Apartmanı Kitap özetiMasumlar Apartmanı Hangi Kitap özeti?Masumlar Apartmanının Gerçek Hikayesi Nedir?Masumlar Apartmanı Kitabının Sonunda Ne Oluyor?Masumlar Apartmanı 1 Roman Mı?Masum Apartmanı Kitap özeti Ve Sonu Nasıl BitiyorMasumlar Apartmanı Kitabı Adı NedirMasumlar Apartmanı Kitabı özetiMasumlar Apartmanı YazarıMasumlar Apartmanı: Madalyonun İçiMasumlar Apartmanı Madalyonun İçiMasumlar Apartmanı Kitaba Göre Finali Nasıl BitiyorMasumlar Apartmanı Kitap KonusuMasumlar Apartmanı Kitap özeti PdfMasumlar Apartmanı Kitap Sonu Nasıl BitiyorMasumlar Apartmanı Kitap PdfMasumlar Apartmanı Kitap özeti EkşiGülseren Budayıcıoğlu Masumlar Apartmanı KitabıGülseren Budayıcıoğlu Masumlar Apartmanı Kitabı OkuMasumlar Apartmanı Kitapta Naci ölüyor Mu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak