Maske Kimsin Sen Yarışma Başvuru Formu 2022

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

MASKE KİMSİN SEN YARIŞMASI BAŞVURU FORMU
 

Maske Kimsin Sen? İsimli yarışma programı önümüzdeki günlerde Fox Tv ekranlarında yayınlanacaktır. Tanıtım fragmanı dün izleyici karşısına çıkan Maske Kimsin Sen? Yarışmasının yayın tarihi henüz kesinleşmemiştir. Başarılı oyuncu Tansel Öngel’in sunumuyla ekranlara gelecek olan Maske Kimsin Sen? Yarışmasının başvuru formu da merak edilmiştir. Yarışma programının yayın tarihi kesinleşmediği için programın başvuru formu da henüz yayınlanmamıştır. Med Yapım imzalı Maske Kimsin Sen? Yarışmasının yayın tarihi kesinleştiği zaman, yarışmanın başvuru formu http://foxtv.com.tr adresinden paylaşılacaktır.

Maske Kimsin Sen Seyirci Başvurusu Nasıl Yapılır?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen programına seyirci olarak katılmak isteyen kişiler, aşağıdaki telefon numarasına whatsapp üzerinden iletişime geçerek isimlerini yazdırabilir ve servis noktaları üzerinden programa seyirci olarak katılabilir.

Maske Kimsin Sen Whatsapp: 0537 888 72 41

Maske Kimsin Sen Seyirci Ücreti Ne Kadar?
Çekimler yaklaşık 4 ile 5 saat sürebiliyor. Çekimlerden sonra seyirci olarak katılan kişiler ödeme de yapılıyor. Samandıra da çekimleri devam eden Maske Kimsin Sen yarışmasına katılan seyirciler 50 TL ile 80 TL arasında ödeme alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak