Link Kısaltarak Nasıl Para Kazanılır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

URL Kısaltıcı nedir?
Adından da anlaşılacağı gibi, bir URL kısaltıcı, URL (tek biçimli kaynak bulucu) bağlantılarını kısaltma işlemidir. Temel olarak, uzun URL bağlantılarını, ziyaretçiyi hedef URL'ye yönlendirebilecek daha kısa bağlantılara kısaltma yöntemidir.

Bağlantı kısaltıcı ağlar, bir kullanıcı kısaltılmış bağlantıyı tıkladığında blog yazarlarının ve yayıncıların daha fazla gelir elde etmelerini sağlar. Çevrimiçi para kazanmanın en iyi yoludur ve bir web sitesine veya profesyonel becerilere sahip olmak zorunlu değildir.

İnternet pazarı pek çok siteye ev sahipliği yapmaktadır. Ancak birçok dolandırıcılık ve sahte site ödeme yapmaz ve dolandırıcılık faaliyetlerine bulaşır. Bu nedenle, her zaman çevrimiçi para kazanmak için zamanında ödeme yapan yasal ve özgün web siteleriyle çalışmalısınız.

Araştırmak için çok çaba ve zaman harcadım ve güvenilir ve her zaman zamanında ödeme yapan 20 En Yüksek Ödeyen URL Kısaltıcı bulabildim. ULR kısaltıcıları kullanarak para kazanmak kolay bir oyundur; tek yapmanız gereken URL kısaltıcı siteye kayıt olmak, ardından tanıtımını yapmak istediğiniz bağlantıyı kısaltmak ve sonunda gelir elde etmek.

URL Kısaltıcılardan Nasıl Para Kazanılır?
URL kısaltıcılardan para kazanmak muhtemelen en hızlı, en basit ve en kolay yoldur. Tek yapmanız gereken URL'yi kısaltmak ve kullanıcılarınızla paylaşmak. Örneğin, bir YouTube video bağlantısını kısalttıysanız ve ardından Facebook gibi sosyal medya sitelerinde paylaştıysanız.

Kullanıcılarınız kısaltılmış bağlantıya her tıkladığında, YouTube'a yönlendirilirler ancak videoya ulaşmadan önce 5 ila 10 saniye boyunca bir reklam izlemeleri gerekir.

10 saniye sonra kullanıcılar, reklamı izlemeye devam etme veya reklamı geç düğmesini kullanarak YouTube videosunu izlemek için reklamı atlama seçeneğine sahiptir.

Kulağa harika geliyor! Doğru?

URL kısaltıcı reklamverenleri, reklamlarını bağlantılarınızda görüntülemeniz için size ödeme yapacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak