Kolay Şekilde At Kafası Nasıl Çizilir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kolay şekilde nasıl çizim yapılır? Kolay yoldan at kafası nasıl çizilir? At kafası çizimi nasıl yapılır? Hayvan figürü nasıl çizilir? Hayvan figürü kolay yoldan nasıl çizilir? Ressam olmadan çizim nasıl yapılır?
Hemen hemen herkes bir “at evresinden” geçtiğini hatırlar. İster canlı bir karşılaşmayla, isterse hayvan belgesellerini izleyerek olsun, genellikle kendi at arkadaşınızın büyülü hayallerine yol açar. Öyleyse neden bu fantezileri kağıda döküp hayallerinizdeki atı çizmeye çalışmıyorsunuz?

Bu derste, profil, dörtte üçü ve önden olmak üzere üç farklı açıdan bir at başı çizme adımlarını inceleyeceğiz. Ardından, daha gelişmiş bir şey denemeye hazır olanlar için, tam bir at gövdesinin nasıl çizileceğine dair talimatlar olacak. Denemek ister misin? Ardından en sevdiğiniz at resimlerini seçin ve çizim malzemelerinizi alın - hadi biraz at çizelim!

ADIM 1: TEMELİ HAFİFÇE ÇİZİN
İlk olarak, at kafasının temel şekillerini çizmek isteyeceksiniz . Baş için bir daire ve burun için uzun, oval benzeri bir şekil hafifçe çizin. Temel oranların az ya da çok olup olmadığını görmek için referans fotoğrafınıza bakın, ancak mükemmel değilse çok fazla endişelenmeyin.

ADIM 2: KULAKLARI, GÖZLERİ VE AĞZI YERLEŞTİRİN
Bu adım , atın en önemli özelliklerini yerleştirirken orantıya bakmaya devam ediyor .

Bu nedenle, daire taslağının biraz yukarısına, neredeyse boyuna bağlandığı yere iki üçgen şekli eklemek isteyeceksiniz - bunlar kulaklar olacak. Oval şeklin en sonunda, burun deliğini başka bir oval ve ağız için bir çizgi ile belirtebilirsiniz. Bu at başı profilde olduğu için sadece bir göz çizmemiz gerekiyor, ancak yerleşiminin burun deliğinden kulaklara daha yakın olduğundan emin olun. Atın gözünün tüm kafanın değil, dairenin ortasında olmasını isteyeceksiniz.
3. ADIM: YELEYİ EKLEYİN

Bu aşamada, at başının son taslağını, daha önce ortaya koyduğunuz daire ve oval şekillerden çıkarmaya başlayabilirsiniz . Doğru yöne gidip gitmediğinizi görmek için referans fotoğrafınızı daima el altında bulundurun.

Daha sonra, atınızın yelesini tasarlarken kendinizi biraz yaratıcılıkla ödüllendirebilirsiniz. Dalgalı, düz, örgülü - aralarından seçim yapabileceğiniz birçok eğlenceli olasılık var. Pinterest ve Instagram gibi yerlerde arama yapmak size birçok fikirle ilham verecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak