Kapatılan Bir Reklam Hesabıyla İlgili Sorunları Giderme

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Facebook'u emniyette tutmaya ve insanlar ve işletmeler arasında olumlu deneyimlerin kurulmasını sağlamaya yardımcı olmak için, Reklam İlkelerimiz ve Hizmet Koşullarımıza yönelik ihlalleri kontrol etmek üzere reklam hesaplarını inceleriz. Bu süreç, bu ilkelere ve koşullara uymayan reklam hesaplarının kapatılmasıyla sonuçlanabilir.

Reklam hesaplarınızın, Business Manager hesaplarınızın, ticaret hesaplarınızın, kataloglarınızın ve Sayfalarınızın durumunu, Facebook hesabınıza giriş yaparak erişebileceğiniz Hesap Kalitesi kısmından kontrol edebilirsiniz.

Reklam İlkelerimize Uymaya İlişkin En İyi Uygulamalar
Reklamlarınızı oluştururken bu ilke gerekliliklerini aklınızda bulundurun:

Reklamlar Kabul Edilmeyen İş Uygulamalarının tanıtımını yapamaz:
İnsanların parasını veya kişisel bilgilerini ele geçirme amacı taşıyan aldatıcı veya yanıltıcı uygulamalar kullanan ürün, hizmet, sistem veya tekliflerin tanıtımı yapmak buna dahildir.
Yapabileceğinden fazlasını vaat eden veya riskleri açıklamayan reklamlar gibi, insanları yanıltabilecek sansasyonel bir dil kullanmaktan kaçının.
Reklamlarda küfür veya hatalı dilbilgisi ve noktalama yer alamaz.


Yanıltıcı İddialar kullanmaktan kaçının:

Reklamlarda, yönlendirme sayfalarında ve iş uygulamalarında aldatıcı iddialar, teklifler veya yöntemler gibi aldatıcı, yanlış veya yanıltıcı içerikler bulunamaz.
Reklamlarda, yönlendirme sayfalarında ve iş uygulamalarında kronik, tedavi edilemeyen veya ciddi tıbbi durumları tedavi etme vaatleri/iddiaları veya belirli zaman aralıklarında gerçekçi olmayan sonuç vaatleri bulunamaz. Bu tür vaatler/iddialar tüm kullanıcılar için geçerli olmayabilir.


Belirsiz veya Çalışmayan Yönlendirme Sayfası deneyimlerinden kaçının:

Reklamınızda reklam içeriğine uygun, alakalı mesajların yer aldığı işlevsel bir yönlendirme sayfası olduğundan emin olun. Hedef URL, insanları yapım aşamasındaki bir siteye veya bir hata sayfasına yönlendiremez.
Yönlendirme sayfanız, ürünü veya hizmeti ve özelliklerini tanımlamalı ve işlevselliğiyle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturmalıdır.
Reklamınızda Cinsel İçerikler kullanmaktan kaçının:

Reklamlarda çıplaklık, insanların müstehcen veya cinsellik çağrıştıran pozisyonlardaki tasvirleri veya aşırı derecede cinsellik çağrıştıran ya da cinsel açıdan kışkırtıcı aktiviteler bulunamaz.


Tekrar Eden İhlaller:

Bir reklam hesabının sürekli olarak ilkelerimize uymayan reklamlar yayınlamaya çalıştığını tespit edersek, reklamverenin platformumuz için bir risk oluşturduğuna karar verebiliriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak