Kandil mesajları. Uzun Kandil Mesajları. Kısa Kandil Mesajları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Mübarek üç ayların ilki olan Recep ayındayız. Geçtiğimiz Cuma günü tüm İslam alemi ilk kandilimiz olan Regaip kandilini kutladık. 2021 Yılında Regaip kandilinden sonra "Miraç, Berat ve Mevlid kandilleri yer almakta." 2021 yılında kandillerin tarihleri ise şu şekilde yer almakta;

13 Nisan 2018 Cuma günü Miraç Kandili.

30 Nisan 2018 Pazartesi günü Berat Kandili.

19 Kasım 2018 Pazartesi Mevlid Kandili.

Ramazan ise 16 Mayıs tarihinde başlayacak…

Bu özel mübarek günde insanlar sevdiklerine onları hatırlamak adına kandil mesajları gönderirler. Bu özel ve önemli günlerde sizde sevdiklerinize kısa kandil mesajları gönderin. İşte kandillerde sevdiklerinize gönderebileceğiniz kandil mesajları

Ya Rabbi! Senden kalplerimize ışık, iradelerimize güç, düşüncelerimize istikamet, niyetlerimize de hulus istiyoruz. Bizleri iç dünyamızla yeniden inşa ederek ruhlarımıza ahseni takvim sırrını duyur. (Amin) Hayırlı Kandiller.

Kalblerimizi gösterişten ve iki yüzlülükten muhafaza buyur ya Rabbi! Her hal ve tavrımızı rızan istikametinde eyle. Niyetlerimizi ihlaslı kıl ve bize lütfettiğin bütün şeylerde de bereket ihsan eyle ya Rabbi! Hayırlı nurlu kandiller.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed (sas) komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaib Kandiliniz mübarek olsun.
Fani dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, iyi kandiller dilerim.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek , Kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak