İstanbul'un En İyi Kahvaltı Mekanları ve Adresleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Giritli İdilica
Bozcaada'dan Cihangir'e Uzanan Lezzet Esintisi

MAVİ PİLAVLA GELEN ŞÖHRET

Cihangir’in en hareketli sokağında, kapısından içeri girdiğiniz anda; sizi adeta Ege’de hissettirecek, mutfağından gelen enfes yemeklerin kokusuyla başınızı döndürecek sımsıcak bir mekan. Mavi ve beyaz tonları hakim; küçük bahçesi, salkımları, saksıları, minderleri ile eski Girit evlerini andıran dekorasyonu, güler yüzlü personeli ve lezzeti damaklarda kalan yemek, tatlı ve kahvaltı çeşitleriyle, Giritli İdilica’nın müdavimlerinden biri de siz olacaksınız. Girit mutfağının eşsiz lezzetlerini, en güzel sunumlarıyla bulabileceğiniz meşhur Girit kahvaltısı, Peynirinden çeşit çeşit tereyağına, reçellerinden Girit ezmesine kadar tamamen organik ve ev yapımı olan kahvaltılık çeşitleri sumaktadır.
Adres: Cihangir Mah. Palaska Sok. No:1/1 Firuzağa camii avlusu
Cihangir / Beyoğlu / İstanbul
Tel: 0 212 244 46 37
web: www.giritliidilica.com


Arka Bahçe/Rumeli Hisarı
Gizemli ve mistik bir atmosfer

Rumeli Hisari- Aşiyan – Nisan 2016 - Çocukla Geziyorum

Ağaçlar arasında keyifle yayılabileceğiniz, hamaklarda baharın tadını çıkarabileceğiniz samimi bir mekân Arka Bahçe. Ev yapımı reçel ve marmelâtlar, börekler, ekmekler, zeytin, peynir, jambon çeşitleri, zeytinyağlılar gibi en az 25 çeşit yiyecekten oluşan açık büfe brunch'ı ile Arka Bahçe, sizi muhteşem bir güne davet ediyor. Bu lezzetlerden faydalanmak için pazar günleri 10.00-15.00 saatleri arasında orada bulunmalısınız. Eğer bu güzel sofradan kalkamayıp, daha uzun kalmayı da düşünürseniz, mistik atmosferi ve çalan etnik müzikler de ilginizi çekecektir.
Tel: (0212) 265 38 48

Çınaraltı Çay Bahçesi/Çengelköy
Rahat, huzurlu ve keyifli

Çengelköy Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesi

Deniz kenarında yer alan Çengelköy Çınaraltı Çay Bahçesi, sakin bir ortamın ve Boğaz manzarasının keyfini çıkarmak isteyenler için ideal bir seçim olacak. Mekânda uygun fiyatlı tost, yumurta çeşitleri, menemen gibi yiyecekleri tadabildiğiniz gibi, dışarıdan da yiyecek getirebiliyorsunuz. Eğer yiyeceğinizi dışarıdan getirecekseniz, ünlü Çengelköy Börekçisi'nden pide, börek veya poğaça almanızı da tavsiye ediyoruz. Böylece hem huzurlu çay bahçesi ambiyansı içinde kahvaltınızın keyfini çıkaracak hem de tüm haftanın yorgunluğunu üzerinizden atabileceksiniz.
Tel: (0216) 422 10 36

Beyaz Fırın/Bağdat Caddesi
Hem çeşitli hem keyifli

BEYAZ FIRIN

Merkez şubesi Kadıköy çarşısında olan Beyaz Fırın'ın Çiftehavuzlar, Erenköy ve Suadiye'de de şubeleri var. Ve hepsinde de açık havada keyifle yemek yeme imkânına sahipsiniz. Beyaz Fırınların gene) özelliği çok bol çeşit içinden ne isterseniz onu seçebilmeniz ve seçtiğinizi ödemeniz. Üstelik her an fırından yeni ve taze şeyler çıkıyor. Özellikle peynirli, dereotlu, domatesli, sucuklu, tavuklu ve kaşarlı simit; jambonlu kaşarlı pide; patatesli ve çikolatalı sarma, soğuk sandviç çeşitleri, kaşarlı kruvasanlar, tuzlu muffinler favorileri oluşturuyor. Kısacası Beyaz Fırın keyfinize keyif katacak bir yer. Tel: (0216) 302 24 28-360 90 90-464 20 00
Boğazda Kahvaltı Mekanları - Aşşk Cafe/Kuruçeşme
Âşkın ve lezzetin tadı
"Muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde bir kahvaltının tadına doyum olmaz" diyenlerden misiniz? Aşşk Cafe tam size göre. Zengin çeşidi değil, sağlıklı bir mönüyü tercih eden kafede tüm yiyecekler zeytinyağı ile yapılıyor. Özellikle Rus ekmeği içinde kaşar peyniri ve domates ile pişirilen Aşşk Tost'u ve çömlekte yumurtayı mutlaka deneyin.
Tel: (0212) 265 47 34

Cafeteria Hüseyin Bey/Anadolu Hisarı
Doğa ve lezzet

Hüseyin Bey Cafe, Anadolu Hisarı Merkez, İstanbul

Göksu Deresi kıyısındaki bu derme çatma mekânın avlusuna adım attığınızda başka bir dünya ile karşılaşıyorsunuz. Yemyeşil bir bahçe, ufak bir gölet… İşte size keyifli bir pazar geçirmeniz için harika bir fırsat. Cafeteria Hüseyin Bey. Dere kenarındaki iskeleye kurulmuş masalar güneşin nimetlerinden faydalanmak isteyenlere, iç kısımda sarmaşıkların altındaki masalar ise gölge sevenlere hitap ediyor. Mekan genel olarak salaş ve huzurlu bir atmosfere sahip. Cafeteria Hüseyin Bey'de kahvaltı tabağı ve tostun yanı sıra balık çeşitleri de bulabilirsiniz. Tel: (0216) 462 13 98

Happy Moon's Cafe/Fenerbahçe
Zengin açık büfe

Happy Moon's Fenerbahçe, Kadıköy, İstanbul - Nerde.co | Eğlence, Kültür ve Sanat Keşif Platformu

Happy Moon's Cafe, zengin açık büfesi ile hafta sonu kahvaltılarını şölene dönüştürüyor. İki katı ve bahçesiyle pazar günleri 10.00 ile 14.00 saatleri arasında, peynirden börek çeşitlerine, zeytinyağlılardan salatalara, meyve çaylarından taze meyve sularına kadar pek çok çeşide sahip.  "Pazar sabahlarının keyfi, kahvaltıyı uzatmadan çıkmaz" diyorsanız, Happy Moon's size istediğiniz kadar uzatabileceğiniz bir brunch sunuyor. Tel: (0216) 550 05 00

Limonlu Bahçe/Beyoğlu
Akşam sefaları ve branch

Limonlu Bahçe Beyoğlu. İstanbul Beyoğlu Limonlu Bahçe Cafe & Restoran

Limonlu Bahçe'de şehir yanı başınızda ama gürültüsü çok uzaklarda. Hamakta uzanmanın, puf puf minderlerde sohbetin ve limonatanın dayanılmaz keyfi sizi adeta çağırıyor. Zamanın ve gündelik hayatın yok olduğu bir atmosfere sahip olan bahçe, pazarları açık büfe brunch'lara ev sahipliği yapıyor. Saat 10.30'dan 15.30'a kadar yaklaşık 25 çeşit lezzete tanık olabileceğiniz brunch için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.
Tel: (0212) 252 10 94

Bebek Cafe/Bebek
Çiçekler içinde kahvaltı

Bebek Koru Kahvesi, Bebek, İstanbul | Zomato

Arkanızda Bebek Parkı, Önünüzde enfes Boğaz manzarası… Rengârenk minderler, begonyalar, hafif müzik ile rahat, sakin ve huzurlu ortamı İle Bebek Cafe, popülaritesini yıllardır hiç kaybetmedi ve bu yüzden de listemizde yerini alıyor. Domatesli, mantarlı peynirli, patatesli, jambonlu omleti, simit, poğaça ve peynir tabağı ile Bebek Cafe, ev sıcaklığını yaşatıyor. Bebek Parkı içinde, iskelenin hemen yanında bulunan mekânda yapacağınız kahvaltının ardından bir boğaz yürüyüşü de size iyi gelecek.
Tel: (0212) 257 66 51

Orman/Maslak
Yeşil sizi çağırıyor

Orman Cafe, Maslak Merkez, İstanbul

Şehrin merkezinde, ulaşılması kolay, çoluk çocuk hem eğleneceğiniz, hem dinleneceğiniz, hem de afiyetle doyabileceğiniz bir yer arıyorsanız Orman tam aradığınız yer. Mekânda dört dörtlük bir köy kahvaltısı mevcut. Otlu omlet, ev yapımı reçel, bal-kaymak, taze portakal suyu bu mönünün içindekilerden birkaçı. Minderler, banklar ve yemyeşil bir zemin içinde en çok çocuklarınız eğlenecek. Üstelik günün geri kalanını orada geçirmeniz için de bir sebebiniz var: barbeküdeki eşsiz lezzetler…
Tel: (0212) 299 11 81

Leyla Cafe/Cihangir
Kahvaltı keyfi

Leyla Cafe Cihangir, restoran, Kılıçali Paşa Mah., Akarsu Yokuşu Sok., No:36A, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar

Geniş bir mönüye sahip olan Leyla'da birkaç çeşit kahvaltı seçeneği var. Bunlardan birini seçiyor ve kahvaltı konseptinizî belirlemiş oluyorsunuz. Bizim favorimiz "İstanbul". Bu seçenek, fırından yeni çıkmış simit, sıcak poğaçalar, zeytinli ekmekler ve harika reçellerden oluşuyor. Kahvaltınızı yaparken dizilerin ünlü yakışıklıları ile yan yana masalarda oturma olasılığınız da oldukça yüksek. Çünkü Leyla leziz mönüsü kadar sanat ve sosyete dünyasından gelen müdavimleriyle de oldukça ünlü. Sabahları kahvaltı yapabilecek nezih ve konforlu bir mekân arıyorsanız, Leyla tam size göre.Tel: (0212) 244 53 50

Büfe Kahvaltı Mekanları - Sarı Köşk/Emirgan
Hem göze hem mideye

Emirgan Kahvaltı Mekanları ve Fiyatları | Gezenti Anne
Size zamanı unutturabilecek mekânlardan biri de Emirgan Korusu'nda bulunan Sarı Köşk. Özenle restore edilmiş olan Sarı Köşk, harikabahçesi ve havuzu ile hafta içi A'La Carte mönü, hafta sonu zengin kahvaltı ve açık büfe seçeneği sunuyor. Görsel şölenin ve lezzetin bir arada yaşandığı huzur dolu bu mekânda haftanın tüm yorgunluğunu atacaksınız.
Tel: (0212) 229 50 38

Sade Kahve/Rumeli Hisarı
Her saat bir başka keyif

Sade Kahve İstanbul Rumelihisarı Bölgesinde

Boğaz manzarasının keyfine doyum olmayan en güzel köşelerinden olan Rumeli Hisarı'nda, Türk kahvesinin hala usulüne uygun olarak külde pişirildiği, sunuluş biçimi ve çeşidiyle tam bir ev kahvaltısının servis edildiği bir mekân Sade Kahve… İnanmayacaksınız ama çayı pişirirken kömür ateşi kullanıyorlar. Çayının bu kadar lezzetli olmasının tek ve en önemli nedeni bu olsa gerek. Boğaz manzarası eşliğinde rahat bir ortamda keyifli vakit geçirebileceğiniz mekânda, masaların altında ayaklarınız soğuktan üşümesin diye büyük kazanların içine yanan kömürler koyuyorlar, böylece soğuk havalarda bile dışarıda otururken soğuğu fazla hissetmiyorsunuz. Bizce çok orijinal ve değişik bir fikir.
Tel: (0212) 358 23 24

Anadolu Yakası Kahvaltı Mekanları

Yazın tadı Moda Terasta çıkar
Muhteşem manzarası, leziz yemekleri, davet organizasyonları ve meşhur pazar brunchları ile Moda Teras'ta yazın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Bir mekân düşünün, eşsiz deniz manzarası ile sizi büyülesin, zengin mutfağıyla adeta bir lezzet şöleni yaşatsın, fiyatları makul ve ulaşımı kolay olsun. Böyle bir mekânın sadece hayallerinizde yaşadığını düşünüyorsanız, size yanıtımız Moda Teras olacak.
Kalamış Koyu'na tepeden bakan Adalar manzaralı Moda Teras, misafirperver, sıcak, samimi ve romantik atmosferiyle rüya gibi bir gün geçirmenizi .sağlıyor. Başlangıçlardan pizzalara, ana yemeklerden tatlılara kadar zengin mönüsüyle de damağınıza hitap ediyor. İstanbul'da manzaralı, ağaçlıklı, ferah yazlık restoranlar giderek kaybolurken, Moda'nın en güzel noktasındaki Moda Teras özellikle önümüzdeki boğucu günlerde rahat soluk alınabilecek bir vaha niteliğinde. İki bölümden oluşan mekânın yenilenen dekorasyon, kadife perdeleri, uzun kanepeleri, büyük desenli duvar kâğıtları, taşlı aplikleri ile Moda'nın 1900'lerdekimeşhur köşklerine gönderme yapıyor.
Mekânın bahçesinde ise Moda iskelesine tepeden bakan masalar size denizin üzerindeymişsiniz izlenimi veriyor. 500 kişilik oturma kapasitesine sahip mekânda organizasyonlar da düzenleniyor. İstenildiğinde iki ayrı veya tek büyük birsalona dönüşebilme özelliğiyle arttk aynı anda farklı organizasyonlara cevap verebilen Moda Teras'ta, restoran bölümü, canlı performansların gerçekleşeceği sahnesi ve dj kabini ile bar bölümü; düğünler için özel gelin odası gibi yenilikler de var. Mekân haftanın her günü açık. Hafta içi 10.30-01.00 saatleri arasında, hafta sonları ise 10.30-02.00 saatleri arasında gidilebilir. Özellikle yaz aylarında minderlerin üzerine yayılmak, mehtap eşliğinde içkinizi yudumlamak ve müziğin ritmine kendinizi kaptırmak İstiyorsanız, Moda Teras'ı unutmayın.

Adres; Mektep Sokak No: 7-9 Moda/Kadıköy Tel: (0216) 338 70 40-449 18 86

firkete.com

Anahtar Kelimeler:
İstanbulun En Iyi Kahvaltı Mekanlarıİstanbulun En İyi Kahvaltı YerleriEn İyi Kahvaltı MekanlarıGiritli İdilicaArka Bahçe/Rumeli HisarıÇınaraltı Çay Bahçesi/ÇengelköyBeyaz Fırın/Bağdat CaddesiCafeteria Hüseyin Bey/Anadolu HisarıHappy Moons Cafe/FenerbahçeLimonlu Bahçe/BeyoğluBebek Cafe/BebekOrman/MaslakLeyla Cafe/CihangirBüfe Kahvaltı Mekanları - Sarı Köşk/EmirganSade Kahve/Rumeli HisarıAnadolu Yakası Kahvaltı Mekanlarıİstanbulun En Keyifli 9 Kahvaltı Mekanıİstanbulun En Keyifli Kahvaltı Mekanıİstanbulun En İyi 45 Kahvaltı Mekanıİstanbul En İyi Kahvaltı Mekanları Ve Fiyatlarıİstanbul En İyi Kahvaltı Mekanları Fiyatlarıİstanbul Kahvaltı MekanlarıNİŞANTAŞI BAZLAMA KAHVALTIIstanbulda Serpme Kahvaltı Nerede Yenir?Anadolu Yakasında Kahvaltı Nerede Yapılır?Istanbul Avrupa Yakası Kahvaltı Nerede Yapılır?Avrupa Yakası Kahvaltı Nerede Yapılır?Pazar Kahvaltısı Nerede Yapılır Istanbul?İstanbulun En Güzel Kahvaltı MekanlarıEn Güzel Kahvaltı MekanlarıEn Güzel Kahvaltı Mekanları Istanbulİstanbul Un En İyi Kahvaltı Mekanlarıİstanbulun En İyi Kahvaltıcılarıİstanbulun En İyi Kahvaltı Mekanları Ve AdresleriBoğaz Manzaralı KahvaltıAvrupa Yakası Kahvaltı Mekanları 2021Avrupa Yakası Kahvaltı Mekanları 2022Doğa Ile Iç Içe Kahvaltı Mekanları 2021Doğa Ile Iç Içe Kahvaltı Mekanları 2022Doğa Ile Iç Içe Kahvaltı Mekanları 2023Avrupa Yakası Kahvaltı MekanlarıAnadolu Yakası Kahvaltı 2021Anadolu Yakası Kahvaltı Mekanları 2021Anadolu Yakası Kahvaltı Mekanları 2022

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak