IPTV Yasal mı? IPTV Kullanmanın Cezası Var mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Hizmet sağlayıcı bu içeriği yayınlamak için uygun lisansları satın aldığı sürece IPTV dünya çapında yasaldır . Yasadışı IPTV sağlayıcıları, yalnızca içerikleri için lisansları olmayan ve dolayısıyla telif hakkı yasalarını ihlal eden kişilerdir.

Hem kablo hem de Sling ve Hulu gibi IPTV uygulamaları aracılığıyla canlı TV'nin yüksek maliyeti, giderek artan sayıda insanı yasa dışı akış uygulamalarına, eklentilere ve hizmetlere yöneltti.

İtirazı görebiliriz. Nereye bakacağınızı biliyorsanız, canlı spordan en yeni Hollywood filmlerine kadar her şeyi talep üzerine bulabilirsiniz.

Ancak bu yasa dışı hizmetleri kullanmanın tehlikeleri nelerdir? Ne yazık ki, riskler çoktur. Hadi daha yakından bakalım.

Yasadışı içeriğe ücretsiz olarak erişmenize izin veren birkaç site ve uygulama bulunmaktadır. Ancak, ücretli yasa dışı hizmetler için de büyük bir pazar var.

Belki de en dikkat çekeni IPTV sektörüdür. Reddit'te hızlı bir arama, düzinelerce yasadışı IPTV sağlayıcısını ortaya çıkarır. Bunların her biri, dünyanın her yerinden binlerce canlı TV kanalına erişim sağlar.

Tipik olarak, bu tür hizmetlerin fiyatları, aynı anda birden fazla cihazda izlemek isteyenler için ekstra maliyetle birlikte, ayda yaklaşık 5 ila 15 ABD Doları arasındadır. Ve tıpkı birçok yasal hizmet gibi, birkaç sağlayıcı, birden fazla ay için bir pakete kaydolursanız etkileyici indirimler sunar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak