Instagram'da Neden Sürekli Hikaye (Story) Atıyoruz?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Evet, iki özellik çok çok benzer - ancak hiç kimse Instagram'ı Snapchat'ta çok iyi çalışan 'Hikayeler' özelliğinin reaktif, etkileşimli doğasını benimsediği için suçlayamaz. Tabii ki Snapchat dışında.

Instagram başarısını, fotoğrafları olabildiğince çekici hale getirmek için çeşitli filtrelerle akıllı, şık görseller sunan bir platform olarak inşa etti. 300 milyondan fazla aktif günlük kullanıcıyla da oldukça başarılı .

'Instagram Hikayeleri', kullanıcıların aradaki her şeyi yakalamasına ve bir dizi ayrı fotoğrafın sağlayabileceğinden daha büyük, daha zengin bir hikaye oluşturmasına yardımcı olur. Hikayeler de geçicidir - 24 saat ortalıkta dolanırlar ve sonra tıpkı satın aldığınız pasta gibi kaybolurlar.

Pazarlamacılar için bonuslardan biri, Snapchat ile olan benzerliklerinden dolayı Instagram Hikayeleri ile başa çıkmanızın uzun sürmemesidir - muhtemelen kısa, canlı içerik üretme konusunda zaten deneyiminiz vardır.

Peki markanız Instagram Hikayelerini neden ve nasıl kullanabilir?

Müşterilerini bombalamayacaksın
Çok fazla içerik yayınlamak her şey yolunda ve iyidir, ancak kitlenizi çok fazla yayınlayarak kızdırmak istemezsiniz. Instagram Hikayeleri harika çünkü ana haber akışınızı etkilemeden hikayenize istediğiniz kadar video ve fotoğraf göndermenize izin veriyor.

'Hikayeler' özelliği, bir kullanıcının Instagram beslemesinin sol üst kısmında bulunabilir ve güncellendiğinde vurgulanır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak