İlkokul Öğrencileri İçin Akıl ve Zeka Oyunları Kitabı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

İlkokul öğrencilerine yönelik akıl ve zeka oyunları kitapları nasıl malıdır ? İlkokullar için akıl ve zeka kitapları örnekleri nelerdir ?
Çocuklarınıza akıl ve zeka oyunlarından oluşan kitap almak isteyen aileler, kitap alırken özellikle dikkat etmeleri gereken şeylerden biri, çocuğunuzun anlayacağı ve zevk alacağı oyunlardan oluşanları tercih etmeleridir.
Çocuklar için Zorlu Zeka Oyunları
1. Sudoku
Bu oyun, her yaş için sansasyonel bir hit ve yaşlı insanlarda beyin fonksiyonundaki düşüşü durdurduğu biliniyor. İçinde bazı sayıların olduğu bir ızgarayı içerir ve geri kalanı boştur. Oyunun amacı tüm eksik sayıları doldurmaktır. Aldatıcı bir şekilde basit görünse de, yakalama, aynı satırda veya sütunda aynı sayıyı tekrarlayamayacağınızdır. Bu oyunun tanımlayıcı özelliği, çocuğunuzu 3-4 adım ileriyi düşünmeye zorlaması ve planlamada yardımcı olabilmesidir.

2. Mavi Blok
Blue Block, çocuğunuzu oyalamasını sağlayacak ilginç bir arka plana sahip bir mobil oyundur. Amaç basit: Mavi Ejderhayı çıkışa ulaşacak şekilde blokları yeniden düzenleyerek kurtarmak. Çocuklara kaba kuvvetin her zaman bir seçenek olmadığını ve basit mantığın eylemlerini zahmetsiz hale getirebileceğini öğretir!

3. Renk Kodu, Usta Zihin ve Kodu Tahmin Et
Her iki oyun da benzer amaçlara sahip oldukları için, yani rastgele bir kod bulmak için bir araya getirildi. Çocuğunuzun kodun ne olabileceğini anlamasına izin verecek ipuçları verilmiştir. Bu oyunlar, çocuğunuzun sağlanan bilgileri analiz etmesine ve kodu anlamak için mantıklı bir şekilde kullanmasına yardımcı olur.

4. Hafıza
Bu oyun, hafızayı geliştirmeye yardımcı olduğu için çocuklar için önerilen beyin oyunlarında üst sıralarda yer almaktadır. Oyunun amacı, benzer şekilde eşleştirilmiş tüm bilgi kartlarını bir ızgarada ortaya çıkarmaktır. Aynı anda en fazla iki kart açılabilir ve ardından üzerlerine yazılan resim gizlenir. Yalnızca kartlar benzerse, resimli tarafları kalıcı olarak gösterilecektir. Bu şekilde, çocuğunuzun hepsini ortaya çıkarmak için kartların doğru yerini hatırlaması gerekir. Bu oyun, bir çocuğun dikkatini ve odaklanmasını geliştirmeye yardımcı olur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak