İlginç 1 Nisan Şakaları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1. Süper iştah açıcı görünen, ancak ilk ısırıkta oldukça sürpriz olan Brüksel lahanalı kek popları yaratın !

2. İçinde sebzelerle bir çörek kutusu doldurun (Krispy Kreme veya Dunkin 'Donuts gibi bariz bir şey düşünün) ve iş yerindeki dinlenme odasının yakınındaki tepkileri dinleyin!

3. Çoğumuzun eşimiz veya oda arkadaşımızla ileriye atlamadan izlememiz gerektiğine dair belirli şovları vardır . Öyleyse, bölüm listesini gözden geçirin ve şovu birkaç bölüm daha oynamaya başlayın, böylece onlarsız daha ileri gittiğinizi düşünürler. Daha sonra izlemek için birlikte oturduğunuzda, bir şeyin doğru olmadığını anladıkları için yüzünüzü düz tutmaya çalışın!

İlgili: Yay 1 Nisan Şaka Günü! Bart Simpson'ın En İyi Şakalarından 7'si

4. Cat Facts uygulaması aracılığıyla arkadaşlarınızın telefonlarına otomatik, eğlenceli kedi gerçekleri gönderin ve onların yanıtlarını da görüntüleyebileceğiniz LOL!

5. Bir tomurcuk oluşturabileceğiniz pek çok can sıkıcı e-posta aboneliği vardır, ancak meşru bir şekilde bundan keyif alabilecekleri bir tanesi " Günün Şiddeti" - bu şakaların tüm yıl boyunca devam etmesini sağlayabilirsiniz !

6. Kötü şöhretli yazım noktalarından oluşan bir GIF bulun ve onu ailenizin farklı üyelerine kısa mesajla gönderin; onlar uzun süre onlara ne yazabileceğinizi çok merak edecek!

7. Ofiste, bir iş arkadaşınızın bilgisayar faresinin altına bant koyun ve neden çalışmadığını anlamaya çalışmasını izleyin!

8. Çocuklarınızın ve / veya eşinizin şifonyerinde lastik yılanları sakladıktan sonra bol bol sss çığlıkları duyacaksınız !

9. Aslında kuru üzümle dolu " çikolata parçacıklı " kurabiyeleri ofise getirin !

10. Klasik 1 Nisan şakasına gidin - atlayın ve en az bekleyen birini korkutun!

11. Kahve telvesini tuvalet tankına yerleştirip birkaç kez sifonu çektikten sonra, kahverengi su, en hafif tabirle, tüm ev arkadaşlarınız arasında tuhaf hale gelecektir!

12. Bir arkadaşınızın FB'sine (ciddi bir sosyal medya hayranı olan biri) erişiminiz varsa, gönderilerinin görünürlüğünü o gün için özel olarak değiştirin ve beğenme eksikliğini sorgulamadan önce ne kadar süreceğini görün!

13. Bir çöreği mayonezle doldurun ve bol bol tepkiler bekleyin!

14. Sarı hardal paketine bir pipet yapıştırın , paketi şüphelenmeyen bir arkadaşınızın soda veya sodalı teneke kutuya koyun ve neşenin ortaya çıkmasını bekleyin!

15. Bir kase mısır gevreğini ve sütü gece boyunca dondurun ve çocuğunuz ertesi sabah neden yeryüzünde kaşıklayamayacağını merak edecek!

16. "Lütfen korna çalın ve el sallayın — 1 Nisan Şakası şakası!" İşe giderken ya eşinizin ya da oda arkadaşınızın kafasını karıştırmak için ya da çocuklarınızın okula gitmesi için arabanızın arkasına bir işaret koyun!

17. Işık açıkken bir abajurun içine sahte hamamböcekleri bantlayın — herkesi anında ürpertici hissettirmekten bahsedin!

18. Windows bilgisayarda, ekranı ters çevirmek için Ctrl, Alt ve aşağı ok tuşlarına basın. Ctrl, Alt ve yukarı ok tuşuna birlikte basarak geri döndürebilirsiniz!

19. Tıpkı dondurma ve karamel sos gibi görünen ama kesinlikle tatlıdan çok akşam yemeği olan bir patates püresi ve soslu sundae yapın!

20.  Bu şakayı gören kişi için şimdiden özür dilerim, ama birini gerçekten şok etmenin bir yolu , evinizde, arabanızda veya işyerinizde bir yerde sahte kaka bırakmaktır !

Kaynak:https://parade.com/984978/kelseypelzer/april-fools-pranks/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak