Hibrit Eğitim Nedir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Hibrit yüz yüze ve karma yüz yüze arasındaki fark nedir? Hibrid öğrenme , yüz yüze öğrenenler ve çevrimiçi öğrencilerin farklı bireylerdir. Harmanlanmış öğrenme ile aynı bireyler hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak öğrenirler.

Eğitimde hibrit nedir?
Karma öğrenme, öğrencilerin yüz yüze ve çevrimiçi etkinliklerin bir karışımı yoluyla öğrendiği yerdir . Öğrenciler, sınıf içi eğitim oturumlarında birbirlerinden öğrenmeye teşvik edilirken, çevrimiçi olarak paylaşılan multimedya, sınıftaki tartışmaları geliştirir ve güçlendirir. Karma öğrenme, karma öğrenme ile eş anlamlıdır.

Hangisi daha iyi hibrit öğrenme veya harmanlanmış öğrenme?
İken harmanlanmış öğrenme çevrimdışı ve çevrimiçi eğitim seti oranı ve kombine odaklanır, hibrid öğrenme hatta tek tek öğrencilere, en iyi deneyimi teşvik esnek çevrimiçi dengesini ve çevrimdışı bulmaya çalışmaktadır.

Hibrit yüz yüze sınıf nedir?
Karma sınıf, geleneksel, yüz yüze "oturma zamanını" bazı çevrimiçi öğrenme etkinlikleriyle birleştiren bir kurstur . Karma bir sınıfın amacı, hem çevrimiçi hem de daha geleneksel öğrenme biçimlerinin en iyi özelliklerinden yararlanmaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak