En İyi Dershaneler Hangileri?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

En iyi dershaneler hangileri? Dershane faydalı mı? En kaliteli ve iyi dershaneler hangileri? Çocuğumu hangi dershaneye göndermeliyim? Çocuğum hangi dershanede başarılı olur? Eğitim adına en kaliteli dershaneler hangileri?

Türkiye'de okullarda verilen eğitimleri yetersiz bulan veliler, çocuklarını genelde imkanları doğrultusunda dershaneler yazdırmaktadır.

Özellikle LGS ve YKS gibi önem taşıyan sınıflarda okuyan öğrenci aileleri, çocuklarının yetersiz kaldıkları konuları pekiştirmek adına, iyi dershane arayışına girmektedirler.

Aslına bakarsanız, dershane olayı ülkemizde 2014'te alınan kararla kapatılmıştı. Mevcutta dershane olarak faaliyet gösteren eğitim kurumlarının bir kısmı özel liselere, bir kısmı ise özel eğitim kurslarına dönüştürülmüştür. 

2019-2020 Eğitim öğretim yılında da, özel eğitim kurslarının tamamen kapatılması öngörülmüştü. Ancak yine de kurs olarak dershane mantığı halen devam etmektedir.

Peki Türkiye'de en iyi eğitim veren dershaneler hangileri? Hangi dershaneler daha iyi? En iyi eğitim veren dershaneler hangileri? Hem fiyat açısından, hem de eğitim adına kaliteli dershanelerin listesi nedir?

 

  1. Sınav dershaneleri
  2. Çözüm dershaneleri
  3. Uğur dershaneleri
  4. Final dershaneleri
  5. Odtülüler
  6. Matbir
  7. Odtünet
  8. Hacettepeliler

  9.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak