En Güzel ve Havalı Anime Kızları Hangileridir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Re-l Mayer (Ergo Proxy)

En Güzel Anime Kızları

Evet yeri bazı sebeplerden dolayı tamamen ayrı olduğu için sıralamada sıfırıncı sırayı alan bir karakter. Sade ve kendine has makyajı, havalı tavırları ve sahip olduğu silah kullanma yeteneği onun bambaşka bir yere sahip olmasını sağlıyor bende.


Sena Kashiwazaki (Boku wa Tomodachi ga Sukunai)

En Güzel Anime Kızları

Onu anlatmaya kelimeler yetmez. Kendime waifu olarak belirlediğim tek karakter. İnanılmaz güzellikteki sarı saçları, masmavi gözleri, o kendine has tatlı bir hava katan saç tokası ve oyunlara olan düşkünlüğüyle en gözdelerden biri.


Rias Gremory (High School DxD)

En Güzel Anime Kızları

Diğer bir sanat eseri. Yerlere kadar uzanan kıpkızıl saçları, mükemmel fiziği, tatlı bakışları ve inanılmaz süper güçleri ile son derece büyüleyici.


Akeno Himejima (High School DxD)

En Güzel Anime Kızları

Öncekiyle aynı animeden ve onunla yarışabilecek tek karakter. En dikkat çekici özelliği kendine özel saç bağlama şekli. O upuzun siyah saçlarını sade ama çok iyi biçimde yakışan sarı bir kuşak ile bağlaması... Bu onu kişiliyle de beraber inanılmaz tatlı ve güzel kılıyor.


Nagisa Furukawa (Clannad)

En Güzel Anime Kızları

Animesinin yapıldığı stüdyonun kendine has çizim tarzı nedeniyle güzelliği ile olmasa da tatlılığı ile ön plana çıkan bir karakter. Tiplemesiyle birlikte ''Dango Daikazoku'' isimli bir şarkıyı söylerken sizi şeker hastası yapma ihtimali çok yüksek.


Revy (Black Lagoon)

En Güzel Anime Kızları

Geldik listenin en sert karakterine. Bu özelliği onu en badass kız karakterlerden biri yapıyor. 2 eliyle birden silah kullanma becerisiyle kendine hayran bırakmakla beraber çoğunlukla cool ve sert tavırlarıyla kafasına estiğini yapması, gönüllerdeki yerini unutulmaz hale getiriyor.

Taiga Aisaka (Toradora)

En Güzel Anime Kızları

Diğer bir tatlılık abidesi daha. Ama hemen sarılmaya kalkmayın çünkü bu küçük tsunderemizin eli çok serttir. Zaten o yüzden tsundere ya. Size karşı tavırlarının değişmesi için bayağı uğraşmanız gerek. Tsundereliğin doğası bu ne yapalım. Boyununda çok kısa olması bir başka tatlılık artırıcı unsur.


Mashiro Shiina (Sakurasou no Pet no Kanojo)

En Güzel Anime Kızları

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak