En Güzel ve Anlamlı Sevgililer Günü Sözleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Aşk: Nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sevgililer Günümüz kutlu olsun, senin için neler yaparım bir bilsen. Mesela bir kucak gül de bir oda dolusu hediye de yetmiyor bendeki aşkı anlatmak için sevgilim, aslında daha fazlası gerek.

Gözlerin için uygun bir renk bulamadım, hangisi olsa zaten içim yanıyor. Tenine göre uygun çiçek bulamadım, hepsi zaten kokusunu senden alıyor. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

Hayalinle geçen günlerin ardından kavuşmak ne güzel bir bilsen… Senin sesine, ellerine, gülüşüne hasret kaldığım günlerin ardından Sevgililer Günü bizim için adeta cennet bahçesi.

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle…

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Aşk nеdir, bilmiyorsan gеcеlеrе sor, şu sapsarı yüzlеrе, şu kupkuru dudaklara sor. Sevgililer günü kutlu olsun aşkım.

Sevgilim yarınlarımın sıcak sabahı, sıcak sabahlarımın yarınlarısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyeceği kadar özelsin. Seni çok seviyorum aşkım, sevgililer günümüz kutlu olsun.

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel… Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Küçücük bir gülümsemen, bir bakışın, canım deyişin dünyalara bedeldir. Şimdi uzaklarda sana hasretim. Bu sevgililer gününü senin hasretini tüketircesine kutluyorum. Bebeğim benim!

Sen benim sevgilimsin ve ben kendimi dünyadaki en şanslı erkek gibi hissediyorum. Sen benim aşkımsın ve çok kutsanmış hissediyorum. Hayatımda olduğun için teşekkürler. Sevgililer Günü kutlu olsun sevgilim.

Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım... Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy ben hep ordayım...

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

Anahtar Kelimeler:
En İyi Sevgililer Günü SözleriEn Güzel Ve Anlamlı Sevgililer Günü SözleriAnlamlı Sevgililer Günü SözleriEn Anlamlı Sevgililer Günü SözleriSevgililer Günü Sözleri2021 Sevgililer Günü SözleriSevgililer Günü Sözleri 202114 Şubat Sevgililer Günü Sözleri UzunSevgililer Günü özel SözlerSevgililer Günü Güzel SözlerAsker Sevgiliye Hediye14 Şubat Sevgililer Günü MesajlarıSevgililer Günü MesajlarıSevgililer Günü Mesajları 14 Şubat Sözleri14 Şubat SözleriEn Güzel 14 Şubat Sözleri2021 Sevgililer Günü MesajlarıSevgililer Günü Mesajları 202114 Şubat Sevgililer Günü Sözleri MesajlarıSözleri14 Şubat Sevgililer Gününde Söylenebilecek En Güzel 5 SözEn Güzel 14 Şubat Sevgililer Günü SözleriResimli Sevgililer Günü SözleriMesajlarıSEVGİLİLER Günü Sözleri KısaŞubat Canfeza SözleriEvlilik Günü SözleriYalan SözlerAyrılık SözlerSüper Sözler2021 Sevgililer Günü Için Kısa/uzun Mesaj Seçenekleri!2021 Sevgililer Günü Için Kısa/uzun Mesaj2021 Sevgililer Günü Için Kısa Mesaj2020de Sevgililer Günü Mesajı2021de Sevgililer Günü Mesajı2021 Sevgililer Günü MesajıSevgililer Sözleri KısaAşk SözleriAşk Sözleri 20212021 Aşk SözleriSEVGİLİLER Günü Mesajı UzunSevgililer MesajıSevgiliye Güzel SözlerSevgiliye Güzel Sözler 202120212021 Sevgiliye Güzel SözlerSevgililerin MesajlarıSevgililer Günü Için En Güzel Kutlama Mesajları!14 Şubat14 şubat 2021Sevgililer Günü Mesajı Ile SevindirinEn Romantik 14 Şubat Sevgililer Günü MesajlarıEn Güzel Sevgililer Günü Mesajları14 Şubat Için En RomantikKısaUzun Ve Güzel Anlamlı14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ SÖZLERİ VE MESAJLARI14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ SÖZLERİSevgililer Günü Nasıl Ortaya çıktı?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak