Dijital Şifre Nedir? Dijital Şifre Nasıl Alınır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ziraat Mobil Bankacılık Şifre Alma


Ziraat Bankası Mobil uygulamasını cep telefonunuza Google Play veya APP Store üzerinden indiriniz.
Uygulama indikten sonra açınız.
Açılan ekranda Başvurulara tıklayınız
İnternet bankacılığı – Online başvuru seçeneğine tıklayın
Daha sonra gelen ekranda TC Kimlik Numarası, telefon numarası ve güvenlik kodu bilgilerinizi eksiksiz doldurup Devam sekmesine basınız
Cep telefonunuza SMS olarak gönderilen güvenlik şifresini istenilen sürede giriniz ve onaylayınız
Gelen ekranda Ziraat Mobil şifrenizi belirleyiniz
Oluşturduğunuz şifreyle Ziraat Mobil’e giriş yaparak hizmetleri kullanmaya başlayabilirsiniz.
Herhangi bir problemle karşılaşırsanız Ziraat Bankası müşteri iletişim merkezi olan 444 00 00 ya da 0850 220 00 00 numarasını arayarak yardım alabilirsiniz.

Halk Bankası Dijital Parola

Dijital Parola’nızı Halkbank İnternet Şubesi veya Mobil Şube girişinde yer alan “Parolamı Bilmiyorum/Unuttum” seçeneği ile ya da 0850 222 0 400 Halkbank Dialog’u arayarak Şifre İşlemleri menüsünden kart bilgilerinizi kullanarak üretebilir, dilerseniz şubelerimizden alabilirsiniz.

Dijital parolanız şifre güvenliği açısından üç ayda bir değiştirilmelidir. Süre kontrolü sistem tarafından yapılarak sesli yanıt sistemi aracılığı ile şifre değişikliği için uyarı yapılmaktadır. 

Dijital parolanızı değiştirmek için; Sesli Yanıt Sistemimizde 3 nolu Şifre ve Parola İşlemleri menüsünden 2 nolu Dijital Parola Değişikliği seçeneğini kullanabilirsiniz.

Türkiye Finans Dijital Parola

Henüz Dijital Şifre'nizi almadıysanız; Mobil ve İnternet Şubemizde yer alan “Anında Şifre” menüsünden kart bilgileriniz ile hemen alabilirsiniz. Bankamıza ait kartınız yok ise başvuru için 0 850 222 22 44’ü arayabilirsiniz.

Dijital Şifre’nizi unuttuysanız;
Henüz Dijital Şifre'nizi almadıysanız; Mobil ve İnternet Şubemizde yer alan “Anında Şifre” menüsünden kart bilgileriniz ile hemen alabilirsiniz. Bankamıza ait kartınız yok ise başvuru için 0 850 222 22 44’ü arayabilirsiniz.
Ya da Kart şifrenizi biliyorsanız 0 850 222 22 44’ü aradığınızda telefonunuzun tuşlarını kullanarak belirleyebilirsiniz.​

HSBC Dijital Parola

Parolanızı hemen kolayca oluşturun!
Anında Şifre ile HSBC İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık parolanızı hemen alın, para transferinden hesap işlemlerine, kredi kartı işlemlerinden kredi başvurusuna kadar birçok bankacılık işlemini hızlı, güvenli ve kolayca gerçekleştirmenin farkını yaşayın.

Parolanızı kredi kartınız, banka kartınız ya da kimlik bilgileriniz ile de kolayca alabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak