ÇİN EĞİTİMİ

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bu eğitim sisteminin yanlış olduğunu düşünüyorum, bu konuda da tecrübem var ve çocukların okuldan ve velilerden gelen baskılardan dolayı acı çektiğini gördüm. Avrupalıların Çinli öğrencilerle rekabet etme şansı yok mu? '' Söylemesi biraz zalimce mi?

Herhangi bir sebep olmadan gönderi paylaşabileceğine inanamıyor musun?

Bazı kısımlar gerçek değil. Çin'de öğrenci tokatlayacak kimse yok çünkü bu yasa dışı.

Öğretmen artık tüm hayatı boyunca ders veremeyecek, ayrıca hapse gönderilecek.

Görünüşe göre bu makale yazarın bireysel deneyiminden büyük ölçüde etkilenmiş gibi görünüyor ki bu her durumda bir bütün olarak daha geniş eğitim sisteminin doğru bir yansıması olmayabilir. Listelenen gerçeklerin bir kısmı bana doğru görünüyor; ülkenin güney yarısında merkezi ısıtma eksikliği, uzun okul günleri, uzun öğle araları, ısınmalar, öğretmenlere saygı, sınıf sıralamasının önemi, ezbere vurgu yapan öğretmen merkezli sınıflar. Ancak bazı şeyler bana çarpıtılmış görünüyor.
1. Yewen Zhu'nun yukarıda belirttiği gibi fiziksel ceza yasadışıdır ve öğretmenler bunun için ciddi bir belaya girebilirler, bu bunun olmadığı anlamına gelmez, ama kesinlikle okul politikası değildir.
2. Anladığım kadarıyla, devlet okullarının genel olarak özel okullardan daha üstün olduğu düşünülüyor çünkü devlet okulları daha katı giriş koşullarına sahipken, çoğu özel okul ödeme yapabilen herkesi alıyor.
3. Yanılıyor olabilirim, ancak Kungfu okullarının yazarın ima ettiği kadar yaygın olmadığını düşünüyorum. Bazı insanların seçtiği özel bir seçenek olduklarına inanıyorum.

Kaynak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak