2020-2021 DERS NOTLARI HAKKINDA

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

İlk dönem notunu isteyenin ikinci dönemi boş bırakılır. Not varsa da silinir.
ilk dönem notunu isteyen öğrencinin ilk dönem notlarında eksik varsa sadece o derslerden sınav yapılır sınav notu ve sözlüler ikinci döneme girilir.
İlk dönem notunu isteyen ilk dönem notunun aynısı ikinci döneme GİRİLMEZ 
Öğrenci ilk dönem notunu istiyor ama ilk dönem sınav yapmadık. En az bir sınav olması gerekmiyor mu ? Hayır , gerekmiyor. İlk dönemi seçenin ikinci dönemine hiçbir not girmeyin. 
İlk dönem notunu isteyenin ikinci dönemine proje notu da girilmez . 
İkinci dönem notum olsun diyen öğrencinin ikinci dönem her dersten 1 sınav olması zorunlu değildir. İstediği derslerin birinci dönemin notları geçerli olsun deyip istediği derslerin de notlarını ikinci dönem sınavları geçerli olsun diyebilir. Bu öğrenciye sadece ikinci dönemin notları geçerli olsun denilen derslerde sözlü ve proje de verilir. Birinci dönemin notları geçerli olsun denilen derslerin tüm notları boş bırakılacaktır, bu derslerden proje almışsa proje notu dahil olmak üzere.
İkinci dönem notumu yükseltmek istiyorum diyen öğrenci istediği derslerden tekrar sınava girebilir . Girdiği sınav neyse o yazılır. 
İlk dönemi seçen öğrencinin seçmeli dersleri sizin okula uymuyorsa sadece o derslerden ikinci dönem sınav yapılır veya seçmeli dersleri birinci dönem olan dersler olarak güncellenir.
Sadece ilk dönem notu olur ikinci dönem boş bırakılırsa öğrenci şökk e kalır mı Veya ortalaması düşer mi ? Hayır, ilk dönem notu direk yıl sonu notu olur. Sistem ikinci dönemi hesaba katmayıp tek dönem notu ile öğrenciyi bir üst sınıfa geçirir. 
İlk dönem takdir alan öğrencinin ikinci dönemi boş olursa öğrenci yine takdir alır mı ? Evet.

Alıntı: Songül Kömüç

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak