26 Nisan Dünya Fikrî Mülkiyet Günü.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dünya Fikrî Mülkiyet Günü Nedir? Dünya Fikrî Mülkiyet Günü neden kutlanır? Dünya Fikrî Mülkiyet Günü hangi ayda kutlanır? Dünya Fikrî Mülkiyet Gününün önemi? Dünya Fikrî Mülkiyet Günü hangi gün kutlanıyor? Dünya Fikrî Mülkiyet Günü etkinlikleri nelerdir? 
Dünya Fikri Mülkiyet Günü, her yıl 26 Nisan'da dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. İnsanların fikri mülkiyet (IP) konusundaki farkındalığını ve anlayışını artırmayı amaçlamaktadır. .

Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO), her yıl Dünya Fikri Mülkiyet Günü'nü tanıtmak için farklı etkinlikler ve etkinlikler düzenlemek üzere çeşitli devlet kurumları, sivil toplum kuruluşları, topluluk grupları ve bireylerle birlikte çalışır. Aktiviteler ve etkinlikler şunları içerebilir (ancak bunlara özel değildir):

Sahne konserleri veya diğer halka açık performanslar, yaratıcılara ve yaratıcılığa saygıyı teşvik eden mesajlar veren oyuncularla Dünya IP Günü teması etrafında toplandı.
Fikri mülkiyet, yenilik, korsanlık, sahtecilik ve diğer benzer konularla ilgili gençlere yönelik kompozisyon yarışmaları.
Öğrenciler, öğretim üyeleri ve araştırmacılar arasında fikri mülkiyet ve faydaları konusunda farkındalık oluşturmak için üniversitelerde seminerler veya ücretsiz dersler.
Müzeler, sanat galerileri, okullar ve diğer eğitim kurumlarında sergiler, yenilikçilik ve fikri mülkiyet arasındaki bağlantıyı açıklayan sunumlarla sergiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak