Öğretmenlerden Yıl Sonu İstenilen Belge ve Formlar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1- Ders kesim raporu

2- Not fişleri (E okul çıktısı alınarak imzalandıktan sonra)

3- Yazılı kağıtları (I. ve II. dönem)

4- Performans görevi değerlendirme çizelgeleri

5- Ders ve Etkinliklere Katılım değerlendirme çizelgeleri

6- Öğrenci Gözlem formları

7- Ürün, ürün dosyası, gözlem formları (Teknoloji Tasarım öğretmenleri için)

8- Proje ödevi değerlendirme çizelgeleri

9- Sosyal Kulüplerin yıl sonu raporları

10- Rehberlik yıl sonu raporları

11- Her dönem ortak yapılacak sınavların yapılış usul ve esasları, soru şekilleri, konu ağırlıkları ve sınav tarihleri dönem başlarında belirlenir. Ortak sınav sonuçları, zümre öğretmenler kurulunda değerlendirilir ve rapor hâlinde okul yönetimine sunulur. (Madde 95 g bendi)

12- OGYE raporu (İ.Ö.Kurumları yönetmeliğinin 99. maddesine göre; Zümre öğretmenleri; öğretim yılını değerlendiren rapor düzenleyip OGYE Ekibine teslim ederler. Bu zümre raporları OGYE tarafından incelenip okul raporu haline getirilir).

13- Tatil adresi okul idaresine bildirilir.

14- Sınıf Defteri ve Sınıf Kitaplığı Listesi

15- Okul idaresince sene başında tutanak karşılığında verilen bilgisayarlar, tepegözler v.b demirbaşlarda okul idaresine tutanakla teslim edilir.

İÖO Yönetmelik Madde-40: Proje ve performans görevleri, öğretmence değerlendirildikten sonra öğrenciye iade edilir ve öğrenci tarafından ders yılı sonuna kadar saklanır.

Öğrencilerin hazırladıkları proje ve performans görevlerinin değerlendirilmesinde kullanılan dereceli puanlama ölçekleri de bir yıl saklanır.

Not: Tüm Değerlendirme çizelgeleri yazılı kâğıtları gibi 1. ve 2. dönem Yazılı kâğıtları gibi düzgün biçimde paketlenip üzerine gerekli bilgiler yazılarak okul idaresine teslim edlir.

Anahtar Kelimeler:
Ders Kesim Raporu LiseSene Sonu Teslim Edilecek EvraklarSene Sonu Teslim Edilecek. Evraklar 2021E-Okul Yıl Sonu IşlemleriE-Okul Yıl Sonu Işlemleri 2022E-Okul Yıl Sonu Işlemleri 2021öğretmenlerin Yapması Gereken Iş Ve Işlemleröğretmenlerin Yapması Gereken Iş Ve Işlemler 2021 2022Meb Yıl Sonu IşlemleriMeb Yıl Sonu Işlemleri 2021-2022Lise Ders Kesim RaporuDers Kesim Raporu 2021-2022Eylül Ayında Yapılacak İş Ve İşlemlerYıl Sonu Evrak Teslim TutanağıYıl Sonu Evrak Teslim Tutanağı 2022Yıl Sonu Evrak Teslim Tutanağı 2021Sene Sonu Is Ve İşlemleriSene Sonu Teslim Edilecek Evraklar ÇizelgesiYıl Sonu İdareye Teslim Edilecekler ListesiSene Sonu İstenilen Belge Ve FormlarÖğretmenlerin Idareye Teslim Etmesi GerekenÖĞRETMENLERİN İDAREYE TESLİM ETMESİ GEREKEN YIL SONU EVRAKLARI VE İŞLEMLERİİlkokul Ortaokul LiseYıl Sonu İş Ve İşlemleriYıl Sonu İş Ve İşlemleri İlkokul Ortaokul LiseÖğretmenlerin Yıl Sonunda Yapması Gereken IşlemlerPROJE DEĞERLENDİRME ÖLÇEĞİDERS İÇİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME ÖLÇEĞİÖĞRETMEN DERS KESİM RAPORUİDAREYE TESLİM EDİLECEK RAPORLAR LİSTESİKULÜP YIL SONU RAPORUSINAV EVRAKLARI TESLİM TUTANAĞISENE SONU REHBERLİK FAALİYET RAPORUYAZ TATİLİ İÇİN İZİN DİLEKÇESİYazılı Kağıdı Teslim TutanağıTATİL ADRES BİLDİRİMİDers Kesim RaporuÖğretmenlerden Yıl Sonu İstenilen BelgelerÖğretmenlerden Yıl Sonu İstenilen Belge Ve FormlarYıl Sonu İstenilen Belge Ve FormlarYıl Sonu İstenilen BelgelerYıl Sonu İstenilen FormlarYıl Sonu İstenilen Belge Ve Formlar 2022

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak