2024 Yılı Takdir Teşekkür Hesaplaması

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2024 Yılı takdir ve teşekkür hesaplaması nasıl yapılıyor? Takdir ve teşekkür belgesi hesaplaması nasıl yapılıyor? Takdir ve teşekkür belgesi almak için kaç puan almak gerekiyor? Detaylar haberimizde
2023-2024 Eğitim öğretim yılı, 14 Haziran Cuma günü sona erecek. Okulların kapanmasına kısa bir süre kala, öğretmenler öğrencilerin notlarını e-okula girerek, sene sonu puanlamalarını yapmaktalar. Milyonlarca öğrenci, kaç puanla takdir ve teşekkür belgesi alınacağına dair sorulara yanıtlar aramakta. İşte İlkokul, ortaokul ve lisede takdir ve teşekkür belgesi hesaplama yöntemi!
İlkokulda: Takdir ve teşekkür belgesi verilmiyor
Ortaokulda teşekkür belgesi için, Türkçe 70, diğer dersler 50 üzeri, ağırlık ortalaması 70-84-99 olan öğrencilere teşekkür belgesi veriliyor. 
Takdir belgesi için: Türkçe 70, diğer dersleri 50 üzeri ve ağırlık ortalaması 85.00 üzeri olanlara Takdir belgesi verilir. Kınama , okul değiştirme cezası alan öğrencilere belge verilmez. Takdir ve teşekkür almak için, devamsızlık konusunda bir engel bulunmuyor.
Lisede: Derslerden başarılı, disiplin cezası almayan öğrencilerden ağırlıklı ortalaması 70.00-84-99 arası olanlara teşekkür , 85,00 üstü olanlara Takdir belgesi verilir.
Üstün başarı belgesi ise 3 yıl boyunca her dönem takdir alan öğrenciye verilir.
Onur belgesi için: Davranışlarıyla örnek olan kurul tarafından belirlenen öğrencilere verilir. Onur belgesinde, puan, devamsızlık gibi kriterler yoktur. Her öğrenciye Onur Belgesi verilebilir.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak